Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82385
Players nickname
Don Diablo
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Feb 2, 2026
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/aq6te5

Diablo9

Player
Player
Dobro veče draga administracijo, Dobio sam ban za G.P 1.7 (Zabranjeno prebacivanje stvari vrijednih od $5.000.000 dnevno) a ja sam to uradio jer smo se ja i igrac (86913) dogovorili da on meni da maksimalno nadogradjenog chirona a ja njemu: crne rukavice, crveno-beli scarf na kocke i brend mali ranac sa bp-a. Ja nisam znao da li to smem da radim i zvao sam admina da pitam i dosao je admin Relja Shayk (ako ne gresim u imenu) da speca ali je rekao da ne moze nista da uradi da ja moram da ga okacim ako me scama, ja imam pov (
)
gde se vidi da je on posle dogovora rekao da je tako kako smo se dogovorili i posle toga me je scamao, on nije pricao nego je pisao u chatu. Ja i dalje nisam siguran da li to sto sam ja uradio sme da se radi ali mi je admin potvrdio da smem i rekao da ga okacim ako me scama, ja nisam imao vremena zbog skole i treninga i nije me toliko zanimalo da kacim nekoga. Imam i premium plus BP i zelim da pokupim aute sa njega koje jos nisam stigao da pokupim zbog obaveza a ako budem cekao da dobijem unban proci ce ovaj BP. Hvala vam u svakom slucaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom