Dobro veče draga administracijo, Dobio sam ban za G.P 1.7 (Zabranjeno prebacivanje stvari vrijednih od $5.000.000 dnevno) a ja sam to uradio jer smo se ja i igrac (86913) dogovorili da on meni da maksimalno nadogradjenog chirona a ja njemu: crne rukavice, crveno-beli scarf na kocke i brend mali ranac sa bp-a. Ja nisam znao da li to smem da radim i zvao sam admina da pitam i dosao je admin Relja Shayk (ako ne gresim u imenu) da speca ali je rekao da ne moze nista da uradi da ja moram da ga okacim ako me scama, ja imam pov (
) gde se vidi da je on posle dogovora rekao da je tako kako smo se dogovorili i posle toga me je scamao, on nije pricao nego je pisao u chatu. Ja i dalje nisam siguran da li to sto sam ja uradio sme da se radi ali mi je admin potvrdio da smem i rekao da ga okacim ako me scama, ja nisam imao vremena zbog skole i treninga i nije me toliko zanimalo da kacim nekoga. Imam i premium plus BP i zelim da pokupim aute sa njega koje jos nisam stigao da pokupim zbog obaveza a ako budem cekao da dobijem unban proci ce ovaj BP. Hvala vam u svakom slucaju.