Dobro vece/dan zavisi kada gledate ovaj igrac je vise puta dobio ban i opet se vratio na projekt.
Da pocnemo…
1. Ovaj igrac je dobio BL na svom main acc-u ne znam zbog cega a i sad mi nije bitno ovde dostavljam pov gde je acc 1297 dobio GP 1.1 gde je jedan on njegovog acc-a ovde .
Dostavljam pov gde se cuje od tog lika glas od kojeg je acc i od Nemanje Mitica
Pov od lika kojem je najverovatnije hakovan nalog ID 1297
POV 1
Pov od lika koji Bl evejda na pocetku mu nije isti glas ali videcete posle kroz pricu kad se vec opustio u rp
POV 2
Evo na pola snimka ima njegov glas pa mozete cuti nije dupok kao i sad prosli je 3 god
POV 3
I za kraj njegova dva acc-a da ih nazovemo petinki i sestinki
Njegov sad posle 20 banovanih ACC-a njego navodno main je 66812
OVDE SE JASNO CUJE NJEGOV GLAS
POV 4
I njegov sad kao twink je ID 70311 evo ga i tu glas covek masovno krsi pravila i ne mogu vise da ga gledam
POV 5
Da pocnemo…
1. Ovaj igrac je dobio BL na svom main acc-u ne znam zbog cega a i sad mi nije bitno ovde dostavljam pov gde je acc 1297 dobio GP 1.1 gde je jedan on njegovog acc-a ovde .
Dostavljam pov gde se cuje od tog lika glas od kojeg je acc i od Nemanje Mitica
Pov od lika kojem je najverovatnije hakovan nalog ID 1297
POV 1
Pov od lika koji Bl evejda na pocetku mu nije isti glas ali videcete posle kroz pricu kad se vec opustio u rp
POV 2
Evo na pola snimka ima njegov glas pa mozete cuti nije dupok kao i sad prosli je 3 god
POV 3
I za kraj njegova dva acc-a da ih nazovemo petinki i sestinki
Njegov sad posle 20 banovanih ACC-a njego navodno main je 66812
OVDE SE JASNO CUJE NJEGOV GLAS
POV 4
I njegov sad kao twink je ID 70311 evo ga i tu glas covek masovno krsi pravila i ne mogu vise da ga gledam
POV 5