Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82416
Players nickname
HakiM South
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 2, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oVGbiC3

Hakim South

Player
Player
Postovanje administracijo

Dobio sam ban za G.P. 1.4 na 60 dana

Bilo je davno kada sam napravio vise naloga na ovome projektu i nisam bio upoznat sa pravilima . U zadnje vrijeme krenuo sam aktivno igrati i biti clan ovoga . Znam da sam pogrijesio i pozalio sam sto sam to uradio . Stvarno mi je zalio ali nisam ulazio u druge naloge osim jednog i samo na jednom sam gradio svoju karijeru i igrao. ID 82416 . Nijedan drugi nalog nisam zlupotrebljivao niti ulazio . Nisam djelio ovaj nalog niti ni jedan . Igrao sam posteno ali davno kada sam tek pocinjao sa ovim nisam znao da imam ogranicenje.

Izvinjavam se svoj administraciji i molim Vas da mi oslobodite moj pravi nalog na kojem sam igrao jer mi mnogo znaci . Puno trenutaka i vremena provedenih . Sve ostale naloge mi permanentno bannuj te samo mi ostavi te jedan , taj na kojem sam provodio vrijeme sa prijateljima... Jos jednom se izvinjavam i obecajem da ako dobijem drugu priliku da cu se strogo cuvati svih pravila i necu ulaziti ni u jedan nalog vise . Kao sto je i do sad bilo...

Prvobitno ime social kluba je : HANAN_M

ZELIM DRUGU SANSU JER SAM ZAVOLIO OVAJ PROJEKAT I MALO JE RECI DA SAM NE RAZDVOJIV.

PRIHVATAM NASTAVITI IGRATI NA ISTOM SOCIAL KLUBU

PRIHVATAM MONEY WIPE

82416 NALOG HAKIM SOUTH

Hvala i nadam se sto boljem odgovoru.

Hakim South,

Hakim South

Player
Player
Stavio sam krivi link , Ovo je pravi proofs link : Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom