Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66198
Players nickname
Kenan Biske
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ONnRoZJ

Kenan bisanvoic

Player
Player
Poštovani administratori,

obraćam vam se ovom žalbom sa iskrenom molbom da još jednom razmotrite moju situaciju.

Na svom main nalogu sam prvobitno dobio ban u trajanju od 60 dana, od strane admina Nikole Armanija. Nakon otprilike dva dana, napravio sam twink nalog kako bih nastavio igrati. Tokom igranja na twinku primijetio sam da je moj main nalog u međuvremenu permabanovan.

Iako sam ostao bez main naloga, nastavio sam igrati na twinku i uložio sam mnogo vremena i truda, te ostvario veliki napredak. Nažalost, i taj nalog mi je kasnije permabanovan zbog GP1.4, uz obrazloženje da imam više naloga nego što je dozvoljeno, iako sam imao samo main i jedan twink.

Nakon toga sam uložio žalbu, ali mi je Aldin žalbu odbio. Trenutno sam ostao bez ijednog naloga i nemam na čemu igrati.

Iskreno želim reći da mi je Grand RP omiljena igrica i praktično jedina igrica koju igram. Teško mi je bez nje i zaista bih volio dobiti još jednu priliku. Svjestan sam svojih grešaka i ovim putem obećavam da se ovakve situacije neće ponavljati.

Ljubazno vas molim da, ako ikako postoji mogućnost, barem moj main nalog bude vraćen. Poznajem sve podatke svog naloga (uključujući Social Club) i spreman sam u potpunosti sarađivati s administracijom i poštovati sva pravila servera.

Unaprijed hvala na vremenu, razumijevanju i prilici da se još jednom razmotri moja žalba.

Srdačan pozdrav,

Kenan Biske ROCKSTAR:Biske21

Status
Not open for further replies.
Top Bottom