Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36098
Players nickname
Mordex Castel
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
00:00
Proofs
XXXX

Rixon Richman

Player
Player
Ovim putem vam se obraćam sa iskrenom molbom povodom bana koji mi je izrečen zbog kršenja pravila 1.3 – scamanje igrača. U potpunosti razumem zašto mi je kazna izrečena i želim jasno da naglasim da prihvatam punu odgovornost za svoje postupke, bez opravdanja i umanjivanja greške.
Svestan sam da sam ovim ponašanjem narušio RP iskustvo drugog igrača i prekršio osnovna pravila fer i korektne igre. Takvo ponašanje nije u skladu sa pravilima niti sa RP vrednostima koje Grand RP server promoviše. Nakon bana sam detaljno pročitao sva pravila i shvatio gde sam pogrešio.
Ova situacija mi je bila ozbiljna lekcija. Iskreno se kajem zbog svog postupka i garantujem da se sličan prekršaj više nikada neće ponoviti. Spreman sam da u budućnosti igram odgovorno, korektno i u potpunosti u skladu sa svim pravilima servera.
Grand RP mi mnogo znači i zaista bih voleo da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu biti ozbiljan i pošten igrač. Molim vas da razmotrite moju molbu i, ukoliko smatrate da je moguće, omogućite mi skidanje bana ili smanjenje kazne.
Hvala vam na vremenu, razumevanju i prilici da se obratim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom