Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Trifke Ray

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):23:00-06:00
6. Vaš Discord:alexx1312x
7. Vaše ingame ime:Trifke Rayy
8. Vaš ID:79450
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer sam dugogodišnji RP igrač i smatram da mogu doprinijeti kvaliteti servera. Volim pomagati novim igračima, održavati red i osigurati da se pravila poštuju kako bi RP svima bio ugodniji i realniji. Ne zanima me pozicija radi moći, već radi odgovornosti i doprinosa zajednici.

2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su dobro poznavanje RP pravila, smirenost u konfliktnim situacijama, objektivnost i strpljenje. Aktivna sam osoba, brzo učim i znam profesionalno komunicirati s igračima bez nepotrebnih rasprava ili favoriziranja.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše samokritičan i zahtjevan prema sebi, ali to smatram i prednošću jer me motivira da budem bolji i odgovorniji u onome što radim.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP život i fokusirati se isključivo na admin dužnosti.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, spreman sam prodati biznis i poštovati sva pravila vezana za administratorsku poziciju.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema koji bi utjecali na moju aktivnost na serveru.

Top Bottom