Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP Korumpirana Biografija | Alek Shayk | 56828

Status
Not open for further replies.

Alek Shayk

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Alek Shayk
Starost:39
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Richman
Pol: Musko
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruka i Leđa
Prednosti: manipulator, Diskretan i fizički spreman
Slabost:Nepoverljiv,zao,sebičan i pohlepan

Životna priča

Rođen u Richmanu, Shayk je odrastao među elitom, ali bez privilegija. Rano ostao bez roditelja, pa ga je ulica naučila onome što akademija nikad neće — moć dolazi iz straha, ne iz značke.
U SAHP je ušao kao običan regrut, ali brzo je shvatio da se poštovanje ne dobija, već kupuje. Dok su drugi jurili poštenje, on je jurio kontrolu. Svaku kaznu pretvarao je u priliku, svaku raciju u dogovor, svaku istragu u lični biznis.
Za javnost — uzoran službenik i heroj autoputa. Za one koji ga poznaju — bahat, hladan i uvek korak ispred zakona koji navodno štiti.
Nikada zvanično optuživan, ali uvek sumnjiv. Kad se čuje sirena, svi se sklone — ne zato što dolazi red, nego Shayk.

Priča o karijeri

Počeo sam kao običan regrut u SAHP-u, onaj što svima nosi kafe i zapisuje kazne. Niko tada nije znao da ću od najnižeg postati najstrašniji. Nisam tražio poštovanje – oteo sam ga.
Brzo sam shvatio da u ovom poslu ne preživljava najbolji, već najpokvareniji. Dok su drugi jurili poštenje, ja sam jurio prilike. Jedni su mi davali pare da ih ne diram, drugi da im sredim problem. Svima sam pomogao — za cenu.
Vremenom sam postao lice korupcije u SAHP-u, čovek koji zna svakog dilera, svakog šerifa i svakog koji bi prodao dušu za slobodu. Kad neko kaže „Romanov dolazi“, svi ućute.
Ne nosim značku zbog pravde — nosim je da bi mi verovali dok kršim zakon. I da, i dalje sam u službi. Jer niko nema muda da me izbaci.

Ishodi

1. Alek moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne voli ljude.Takodje da odbije da da legitimaciju state/civili.
2. Alek moze da ide sam protiv dvoje. (Ne plasi se 2 uperena oruzja).
3. Alek moze ici u geto (pljacka,saradjuje sa kriminalcima ili clanovima porodice).
4. Alek može slomiti kamericu ( /me,/do,/try komande ), primati mito do 100.000$ i preuzimati ilegalne predmete.
5. Alek može nositi bilo koju masku,undercover uniformu ili pancir dok je na dužnosti – vrlo je obučen i često bira uniformu za odredjene akcije.
6. Alek sa revolverom može skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom