Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila I 54165

Your ID
0000
Players nickname
Karlo Opiumkarenios
Suspect ID
54165
Date of violation
Feb 4, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JUwxVyM0zDg&list=RDJUwxVyM0zDg&start_radio=1

KarlakiM

Player
Player
Postovana administracijo sa zaloscu pisem ovu zalbicu ako ne reagira neko na ovog igraca sa id 54165 da prekine sa svoju toksicnost i krsenje pravila na serveru.
Zamolicu da se lepotan sankcionise ili upozori na neki nacin zato sto ovo nije realno kolko krsi pravila servera.
Ima dosta banova za GP 3.1 i GP 3.2 udje na twink acc i tamo isto krsi pravila u slobodno vreme dok mu ne istekne warn ili ban na main acc.
Videcete vise zalbice za GP 3.1 i GP 3.2 na forumu sto jasno se vidi kolko je lik zapravo toksican igrac sto svakako nije dozvoljeno a da necemo pricat za kaznice sto ima ig i tako dalje poceci od evente pa rp situacije i ostale stvari na projektu.
pa ti krsi pravila i radi stvari po svoje srdacan pozdrav :whistle:

DiegoDjapa

Player
Player
Postovana administracijo sa zaloscu pisem ovu zalbicu ako ne reagira neko na ovog igraca sa id 54165 da prekine sa svoju toksicnost i krsenje pravila na serveru.
Zamolicu da se lepotan sankcionise ili upozori na neki nacin zato sto ovo nije realno kolko krsi pravila servera.
Ima dosta banova za GP 3.1 i GP 3.2 udje na twink acc i tamo isto krsi pravila u slobodno vreme dok mu ne istekne warn ili ban na main acc.
Videcete vise zalbice za GP 3.1 i GP 3.2 na forumu sto jasno se vidi kolko je lik zapravo toksican igrac sto svakako nije dozvoljeno a da necemo pricat za kaznice sto ima ig i tako dalje poceci od evente pa rp situacije i ostale stvari na projektu.
Ne daje se vise za to prijatelju poz i usput prestani da ban evajdas

DiegoDjapa

Player
Player
A u ostalom bog dragi zna koliko ban evade accountova imas i dobro znas da blacklist evadeas.Zelim da igrac bude provjeren sto sire i da se kazni

DiegoDjapa

Player
Player
I za tvoju informaciju dali igram na twink accountu je dozvoljeno ako nisi znao samo treba da bude moj a neznas dali krsim toliko pravila lijep pozz od mene

KarlakiM

Player
Player
Ja neznam sto ti spominjes berlusconi u ovoj citavoj prici jel ti smeta sto sam rekao da si ban evader sto je istina?
Sto se tice mene ja prihvatam sve u vezi tvog komplimenta iskreno pravo da ti kazem hvala ti ali nekako te dupe svrbi kako sam spomenuo lucifera i ljubisu znas

DiegoDjapa

Player
Player
Sto se tice mene ja prihvatam sve u vezi tvog komplimenta iskreno pravo da ti kazem hvala ti ali nekako te dupe svrbi kako sam spomenuo lucifera i ljubisu znas
Neznam ja o cemu ti decko pricas ali ocigledno skreces sa teme toga da si ban evader

DiegoDjapa

Player
Player
Nemam ja kada da se ovdje svadjam sa digimonima kao sto si ti neka administracija odluci dali je ovo za approved ili ne

Marin Zaqrannazir

Player
Player
vidi se da nisi zdrav brt ono ima 10 kazni a za konstanto treba 5 po danu tako 1 mjesec da skuplja

Top Bottom