Postovana administracijo sa zaloscu pisem ovu zalbicu ako ne reagira neko na ovog igraca sa id 54165 da prekine sa svoju toksicnost i krsenje pravila na serveru.
Zamolicu da se lepotan sankcionise ili upozori na neki nacin zato sto ovo nije realno kolko krsi pravila servera.
Ima dosta banova za GP 3.1 i GP 3.2 udje na twink acc i tamo isto krsi pravila u slobodno vreme dok mu ne istekne warn ili ban na main acc.
Videcete vise zalbice za GP 3.1 i GP 3.2 na forumu sto jasno se vidi kolko je lik zapravo toksican igrac sto svakako nije dozvoljeno a da necemo pricat za kaznice sto ima ig i tako dalje poceci od evente pa rp situacije i ostale stvari na projektu.
pa ti krsi pravila i radi stvari po svoje srdacan pozdrav 
Zamolicu da se lepotan sankcionise ili upozori na neki nacin zato sto ovo nije realno kolko krsi pravila servera.
Ima dosta banova za GP 3.1 i GP 3.2 udje na twink acc i tamo isto krsi pravila u slobodno vreme dok mu ne istekne warn ili ban na main acc.
Videcete vise zalbice za GP 3.1 i GP 3.2 na forumu sto jasno se vidi kolko je lik zapravo toksican igrac sto svakako nije dozvoljeno a da necemo pricat za kaznice sto ima ig i tako dalje poceci od evente pa rp situacije i ostale stvari na projektu.
Approved - Fail Rp, GP6.15| 21685
Mi trgujemo sokovima .. dolijeće auto broji 5sek koje traju čini mise cca 2 SEKUNDE.. da se nisam ni snašao šta se dešava .. NE IZDAJE naredbu zbog koje bi nas imao pravo pobiti nego KRAĐA VOZILA!!! KRAĐA VOZILA i ubije nas Za 54165 ne znam ali ja sam ispred svoje kuće..
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 54165
Dolazim gde slucajno udaram u auto gde mi lik prilazi i vredja me govori mi da sam ( retardiran )
gta5grand.com