Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36098
Players nickname
Mordex Castel
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
00:00
Proofs
XXXX

Rixon Richman

Player
Player
Obraćam vam se sa iskrenom i ličnom molbom povodom bana koji mi je izrečen zbog kršenja pravila 1.3 – scamanje igrača. Svestan sam svoje greške i bez ikakvog opravdanja prihvatam potpunu odgovornost za ono što sam uradio.
Iskreno se kajem zbog svog postupka i želim da se izvinim kako administraciji, tako i igraču koji je ovim bio oštećen. Znam da sam pogrešio i razumem da sam narušio pravila i poverenje koje Grand RP server zahteva od svakog igrača.
Grand RP mi zaista mnogo znači. Ovo mi je ubedljivo najbolji RP server na kojem sam ikada igrao i iskreno mi je jako teško bez njega. RP ovde mi je bio svakodnevna zabava i beg od realnosti, i gubitak pristupa serveru mi je pokazao koliko sam zapravo pogrešio.
Ova situacija mi je bila velika lekcija. Obećavam da se ovakav prekršaj više nikada neće ponoviti i da ću ubuduće igrati isključivo po pravilima, korektno i odgovorno. Spreman sam da dokažem da zaslužujem još jednu šansu.
Molim vas, ako ikako smatrate da je moguće, da razmotrite moju molbu i omogućite mi još jednu priliku na serveru, kroz skidanje bana ili smanjenje kazne. Zaista bih to izuzetno cenio.
Hvala vam od srca na vremenu, razumevanju i prilici da se obratim❤️.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom