usao momak na q-peek zatraziti pov celog eventa posto moji takodjer kazu da se hila na bind i to.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Al je moj bro ocajan reko je da ce sutra poslat povusao momak na q-peek zatraziti pov celog eventa posto moji takodjer kazu da se hila na bind i to.
Nikola nesmes mu traziv pov celog eventa jer ne ispunju se zahteve random likove sto traze pov jos lik nije ni poslo pov da bi bilo nesto sumljivo pa da bi mu ti trazio povNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam da ID (85882) dostavi svoj POV od pocetka do kraja Rat za livnicu u 14:20 i 05.02.2026.
Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a
Ko si ti da mu kazes nesto on je admin a ne ti?Al je moj bro ocajan reko je da ce sutra poslat pov
Nikola nesmes mu traziv pov celog eventa jer ne ispunju se zahteve random likove sto traze pov jos lik nije ni poslo pov da bi bilo nesto sumljivo pa da bi mu ti trazio pov
A ti si ja kazem jer znam sta sme sta nesme botuKo si ti da mu kazes nesto on je admin a ne ti?