Pozdrav dobio sam ban 30 dana, razlog je svadja na forumu jer me covek prijavio 3 puta za GP 6.15, ja sam svaki put brojao ali se nije culo zbog podesavanja mikrofona i on to zna medjutim kacio je provocirao me in game, ja sam malo preterao vredjao ga jesam ali direktno nisam pretio vec kao sto vidite reko sam da bi voleo da ga vidim(ostalo se odnosi na in game), u jednu ruku da vidim taj mozak koji mene kaci posle 8 meseci pauze da mi nabije 3 warna(u medjuvremenu mu je odbijena zalba ali sam mislio da je to nemoguce jer mu uvek prodje),U zivotu nisam kacio nikog a mogao sam, niti se svadjao sa nekim sve do sada, medjutim desilo se,cak sam hteo da zanemarim zalbu ali kada je morao da izmisli da sam ga opsovao, tu nisam mogao da precutim, moja greska samo sam trebao da mu potrazim pov koji nema,ali nisam mogao da ne odgovorim na taj bezobrazluk,sve u redu kacis itd, ali da izmisljas nesto a i sam znas da nije.... a to sto sam napisao moze da znaci milion stvari i nisam rekao da zelim da uradim to i to,niti psovao nekog...Kao vecina koji dobiju kaznu za to a cak sam video da isti admin odbija zalbu gde se jasno vidi pretnja i gde je daleko gori slucaj nego ovaj.Cak nisam uputio nijednu psovku ali zbog loseg ponasanja sam dobio ban na forumu 7 dana (zasluzeno), medjutim ja nisam nista uradio in game cak i ovo smatram da nije direktna pretnja pa bi vas zamolio da se smanji kazna jer mislim da nije fer ovako,nisam klinac kome je stalo do neke svadje ili slicno jednostavno igram i gledam svoja posla sa svima sam super ko me zna..Svestan sam svoje greske koju necu ponavljati,ovo nije mesto za prepirku taj lik me apsolutno ne zanima jednostavno je preterao sa zalbama.Proslo je 7 dana, ako to nije dovoljno zamolio bih da se kazna smanji makar pola..Ako i to nije dovoljno neka bude i 10 dana, ali realno mislim da zasluzujem manju kaznu i ako dodje do toga hvala vam najlepse unapred.
Approved - IRL pretnje I 67861 evo tog posta
evo snimka
Rejected - IRL pretnja I 78259 evo posta gde Nikola Armani odbija zalbu zbog nedovoljno dokaza a sve je jasno lik mu preti i to IN GAME...ako je tako kod mene onda apsolutno nema dokaza
Approved - IRL pretnje I 67861 evo tog posta
Rejected - IRL pretnja I 78259 evo posta gde Nikola Armani odbija zalbu zbog nedovoljno dokaza a sve je jasno lik mu preti i to IN GAME...ako je tako kod mene onda apsolutno nema dokaza