Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78989
Players nickname
Abby Smith
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Feb 4, 2026
Time
20:51
Proofs
https://youtu.be/7yg9swu35hs

Vasa

Player
Player
Poštovani,

Podnosim žalbu na izrečeni ban zbog poruke koja je sadržala neprimerenu psovku.

Želim da naglasim da poruka nije bila upućena kao pretnja, niti je imala nameru seksualnog uznemiravanja ili RP konteksta. Izrečena je iz frustracije u tom trenutku i bila je isključivo in-game, pri čemu sam mislio na predmet u igri (seme bundeve ili slično), bez ikakve OOC ili zlonamerne namere.

Svestan sam da je izraz koji sam koristio bio neprimeren i prihvatam odgovornost za to. Nije mi bila namera da kršim pravila servera niti da ugrožavam druge igrače. Do sada sam imao malo ili nimalo prekršaja i uvek sam se trudio da igram u skladu sa pravilima Grand RP servera.

Molim vas da uzmete u obzir kontekst situacije i moju dosadašnju istoriju na serveru, te da razmotrite mogućnost ublažavanja kazne ili skidanja bana. Ovo sam shvatio kao ozbiljnu opomenu i garantujem da se ovakva situacija neće ponoviti.

Nemam sta da radim ako mozete ing kazna jail ili upozorenje stvarno mi se igra ali imam ban zamolio bih vas da ukinete ban <3

Hvala na vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom