Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15983
Players nickname
Uros Papic
Suspect ID
19083
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
13:55
Proofs
https://youtu.be/nVkAEiGL0qM

Pap1c

Player
Player
U POV-u se vidi da mi igrac daje 5 sekundi da se ja odaljim ja to nisam napravio jer je on u dvoristu od moje familije.

BojanZmn

Player
Player
Ideja za admine. Pri registraciji na grand rp server. Obavezno dostaviti sliku licne karte kao dokaz da je igrac stariji od 16 godina. Sa ovom decom vise nema smisla sta rade. Koliko je njima dosadno ne znaju sta ce od besa. Poz

BojanZmn

Player
Player
A to je najveca greska admina. Kada se ukuca taj ID i kada covek vidi koliko ima prijava na forumu cisto se zapita zasto je to dete i dalje u gradu???? Koliko jebenih prijava treba da bude da mu obrisete ceo nalog i banujete IP adresu da ne moze nikad da se vrati?

Pap1c

Player
Player
Sve se slazem ovo nije prvi puta da tu dolazi nego sto prvi. Tako da admini ne znam o cemu vi razmisljate?

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

-Postavite POV gde se cuje vas glas.

Imate 6 sati da ispravite gresku.

Pap1c

Player
Player
nisam ljudi nista pricao bio sam mutiran i nisam skontao
zato je doktor govorio f8 necujes se
jer sam se mutirao slucajno
pokusao sam da pricam sa doktorom koji je tu bio ali nisam skontao da sam mutiran tako da ne znam u cemu je problem

BojanZmn

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

-Postavite POV gde se cuje vas glas.

Imate 6 sati da ispravite gresku.
Druze POV ima ZVUK. Vidi se da igrac pritiska druge da prica on svoj zvuk mikrofona nikako ne moze da izbaci iz klipa. SAM DOKTOR KAZE MISIC F8 JER SE NE CUJE. mozes da odbijes odma se postavlja zalba na tvoju odluku.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu.

-Na pov se ne cuje sta vi pricate.
-Generalno pravilo 6.15 Kad ste izvan ghetta mora te se upustiti u role play.(odbrojati nekome 5 sekundi na primer).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom