Decko konstantno vredja i omalovazava ljude po forumu, da se kazni forum acc
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko konstantno vredja i omalovazava ljude po forumu, da se kazni forum acc
boze me oprosti onaj nacionalista i ovaj nacionalista molim vas da se kazni od doticnog forum nalog radi mrznje i pustanja nacionalistice pjesme hvalaDecko konstantno vredja i omalovazava ljude po forumu, da se kazni forum acc
brate ti si perma banovan sta ces ti na forumu, nemoj da glumis mafiju kad si pesakboze me obrosi onaj nacionalista i ovaj nacionalista molim vas da se kazni od doticnog forum nalog radi mrznje i pustanja nacionalistice pjesme hvala
evo brate ti nastavljas, saljes srednjaka... decka treba odstraniti sa ovog foruma, stvarno ne zna za granice.............. Kazna za offtop je dobijena. A tebe kazniti za pokusaj namjestanja
![]()
Zelim da se kazni zbog pjesme u POVuDecko konstantno vredja i omalovazava ljude po forumu, da se kazni forum acc
njega ne treba nego vas treba ostraniti sa forma i sa projekta vas treba da urade jedno ciscenje na prelijepom projektu da vas banaju trajno radi krsenja server pravila itd itd ima jos mnogo toga da ne nabrajamevo brate ti nastavljas, saljes srednjaka... decka treba odstraniti sa ovog foruma, stvarno ne zna za granice.............
tako su tebe sigme ocistile... nas postene igrace cuvajunjega ne treba nego vas treba ostraniti sa forma i sa projekta vas treba da urade jedno ciscenje na prelijepom projektu da vas banaju trajno radi krsenja server pravila itd itd ima jos mnogo toga da ne nabrajam
decko tebi spasa nemaDecko konstantno vredja i omalovazava ljude po forumu, da se kazni forum acc
vi posteni igraci hahahahaha vi krsite svako server pravilo polako dodje i na vas red a ja cu dobiti unban ali vi kad vas jednom banaju vama vise povratka nematako su tebe sigme ocistile... nas postene igrace cuvaju
Vidi se ko je posten igrac, ko o cemu ***** o postenju..... uzivaj na odmoruvi posteni igraci hahahahaha vi krsite svako server pravilo polako dodje i na vas red a ja cu dobiti unban ali vi kad vas jednom banaju vama vise povratka nema![]()
uskoro se ja vracam a i trebo mi je odmor da se odmorim od takvih sto ste vi ali uskoro se vracam na prelijepom projektuVidi se ko je posten igrac, ko o cemu ***** o postenju..... uzivaj na odmoru![]()
Nada poslednja umire...uskoro se ja vracam a i trebo mi je odmor da se odmorim od takvih sto ste vi ali uskoro se vracam na prelijepom projektu
e jedan iskren savjet ako na mene naidjes ti ili bilo ko samo bjezi te od mene ili ne bjezi te od mene slobodno da vas kazim sve redom i tebe i ivicu i cuvenog coneta nevoljuNada poslednja umire...
Kakve su ovo pretnje, zamolicu administratora koji pregleda zalbu da kazni i doticnog...e jedan iskren savjet ako na mene naidjes ti ili bilo ko samo bjezi te od mene ili ne bjezi te od mene slobodno da vas kazim sve redom i tebe i ivicu i cuvenog coneta nevolju![]()
dje ti vidis prijetnje hahahaha ja ne prijetim samo kazem ono sto je istina volim da kacim takve ko sto ste viKakve su ovo pretnje, zamolicu administratora koji pregleda zalbu da kazni i doticnog...