Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53918
Players nickname
zeljko secondigliano
Suspect ID
id:78755
Date of violation
Feb 6, 2026
Time of violation
2:33
Proofs
https://youtu.be/1haL0AEXQdA

Zeljko Secondigliano

Player
Player
doticna osoba je vrijedja mene i moje kolege prije svega moju bracu sa tim crtanim a taj crtani je namjenjen za djecu koja nisu dobro i on nas sa time vrijedja zelim da mu se kazni forum nalog i ako je moguce dotocnom da se zabrani forum i da igra na prelijepom projektu hvala

Last edited:

Tungsten

Player
Player
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ja ovo moram da podelim svima HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHHAH HAHAHAHAHAHAHAHA

moram i da download-ujem za svaki slucaj HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Tungsten

Player
Player
hahahahahahah ti si teletabisu moj pomesao pricu - hahahahahah moras da ides kod lekara, jel ti cujes sebe kako dises na snimku hahahahahah tabi moj dobri necu da te lazem ali mislim da imas problem opasan ali ozbiljno znam da se smejem sada al ozbiljno ti kazem, sedis a dahces kao da si na planinu isao i btw dobre su ti naocare smajliici ove sto stavljas na kraju recenice delujes nekako kao pravi TELETABIS :D

Zeljko Secondigliano

Player
Player
hahahahahahah ti si teletabisu moj pomesao pricu - hahahahahah moras da ides kod lekara, jel ti cujes sebe kako dises na snimku hahahahahah tabi moj dobri necu da te lazem ali mislim da imas problem opasan ali ozbiljno znam da se smejem sada al ozbiljno ti kazem, sedis a dahces kao da si na planinu isao i btw dobre su ti naocare smajliici ove sto stavljas na kraju recenice delujes nekako kao pravi TELETABIS :D
ooo nisam znao dobro si mi reko hahahahahaha :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom