By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo ga poceo opet da dosadjuje drugim igracima hahahaSve u POV.
Molim da se kazni svaki OFFTOPIC.
brate sta se opterecujes sa doticnim on voli da smara igrace i da ja napadan i kad mu se desi tako kao sto mu se desilo place na forumu hahahaZahtjevam jos duzi pov da administracija vidi sta si radio ekipi koji su novi u gradu, kuca br. 41 (3 nova igraca i 1 je malo stariji igrac)
znaci momka pucate bez ikakvog razloga i pravite se pametni "ko ja pucao? nisam.." upozorim vas ljepo al vidim da vi imigranti nema te sta da pametno radite provocirate nove igrace... i namjerno provocira i kaci na "INGRAND" slike..
Neka place nije meni problem odlezat cu radi ovakve djece nemaju sta pametno radit pogotovo u ova doba krenu provocirat i pucat nove igrace iskreno jadno, znaci sere se u usta novim igracima i onda ti se takvi kao on stvore koji su iz Hotela tek izasli.brate sta se opterecujes sa doticnim on voli da smara igrace i da ja napadan i kad mu se desi tako kao sto mu se desilo place na forumu hahaha
pa to sta da se radi tu nista sta je tu jeNeka place nije meni problem odlezat cu radi ovakve djece nemaju sta pametno radit pogotovo u ova doba krenu provocirat i pucat nove igrace iskreno jadno, znaci sere se u usta novim igracima i onda ti se takvi kao on stvore koji su iz Hotela tek izasli.
Ma lagano buraz ziv ti meni bio i bjezi od ovog teletabisa hahahahahhahpa to sta da se radi tu nista sta je tu je
ma bez brige brate banova ce mu se forum pustao sam ja dosta sad ne pustam vise nista ovakne doticne samo treba kaci ti i nista viseMa lagano buraz ziv ti meni bio i bjezi od ovog teletabisa hahahahahhah
Vjerujem ti buraz gle ne volim ovo da radim inace nikad ne krsim pravila servera jer znam ga napamet, al znas kad je neko uporan i neda liku da izadje ispred kuce koji je covik tek dosao na ovaj brutalan projekt. Jbga novi je igrac i nije snimao al ja nisam bio tu kad sam trebao, pokusavas smirit situvaciju al jednostavno ne ide znas i sam da ovo teletabisu dosadno i da nema sta pametno radit motaju se po Richman-u i prate ga pucaju kace ga na ingrand i slicno... ja sam naletio vidio sam ko su i poceo ih ganjat jer mi ih je bilo pun k jer su se vracali konstantno... al nebrini ima nas dosta nacemo ga kad tad ima puno opcija i naravno kacit cemo ga.ma bez brige brate banova ce mu se forum pustao sam ja dosta sad ne pustam vise nista ovakne doticne samo treba kaci ti i nista vise
A znam brate jbg sta ces ovaj doticni samo napada smara ljude itd a ima ih jos mnogo kao sto je taj doticni sto krse server pravila na prelijepom projektu ali polako oni ce isto da dobiju ono sto zasluzuju a to je banVjerujem ti buraz gle ne volim ovo da radim inace nikad ne krsim pravila servera jer znam ga napamet, al znas kad je neko uporan i neda liku da izadje ispred kuce koji je covik tek dosao na ovaj brutalan projekt. Jbga novi je igrac i nije snimao al ja nisam bio tu kad sam trebao, pokusavas smirit situvaciju al jednostavno ne ide znas i sam da ovo teletabisu dosadno i da nema sta pametno radit motaju se po Richman-u i prate ga pucaju kace ga na ingrand i slicno... ja sam naletio vidio sam ko su i poceo ih ganjat jer mi ih je bilo pun k jer su se vracali konstantno... al nebrini ima nas dosta nacemo ga kad tad ima puno opcija i naravno kacit cemo ga.![]()