opet podnosim zalbu i hocu da se snimak pogleda kako treba
razumem se u osnove zvuka i videa i jasno je da je ovaj klip editovan
glas koji se cuje nije moj i ne poklapa se sa mojim glasom ni po boji ni po nacinu kako pricam
na klipu je namesteno da se cuje kao da sam rekao jebem ti majku a ja to nisam rekao
da bi se to tako culo morao je da se skloni originalan zvuk sa snimka i da se ubaci drugi glas
to se vidi jer kad otvaram vrata od celije nema nikakvog zvuka a uvek se cuje
takodje se ne cuje glas kolege iako se vidi da prica sto znaci da je zvuk seckan i menjan
zvuk ne ide prirodno uz sliku i ne poklapa se sa desavanjem
u tom trenutku sam govorio nesto sasvim drugo
zbog svega ovoga tvrdim da snimak nije originalan i da glas nije moj i trazim da se to proveri kako treba i plus je trazio da ga dodam na bubici sto sam uradio i reko je da ima pov od 5 min
razumem se u osnove zvuka i videa i jasno je da je ovaj klip editovan
glas koji se cuje nije moj i ne poklapa se sa mojim glasom ni po boji ni po nacinu kako pricam
na klipu je namesteno da se cuje kao da sam rekao jebem ti majku a ja to nisam rekao
da bi se to tako culo morao je da se skloni originalan zvuk sa snimka i da se ubaci drugi glas
to se vidi jer kad otvaram vrata od celije nema nikakvog zvuka a uvek se cuje
takodje se ne cuje glas kolege iako se vidi da prica sto znaci da je zvuk seckan i menjan
zvuk ne ide prirodno uz sliku i ne poklapa se sa desavanjem
u tom trenutku sam govorio nesto sasvim drugo
zbog svega ovoga tvrdim da snimak nije originalan i da glas nije moj i trazim da se to proveri kako treba i plus je trazio da ga dodam na bubici sto sam uradio i reko je da ima pov od 5 min