Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42306
Players nickname
Darko Kumara
Administrators nickname
Kizule Macak
Date
Feb 7, 2026
Time
00:20
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1253516/

Dark Kumara

Player
Player
Igrac nije kaznjen za psovanje, nije kaznjen zato sto me sam bez auta i kolega veze u sred pucnjave i situacije, smem da dovrsim igraca koga sam ja ubio i to u getu, ima 3 pov-a i od toga ni jedna odluka nije donesena ispravno plus sam ja ubio dvoje pre grafita, evo jos jednog dokaza gde psuje, ''teraj se u picku... '' zna se na sta se misli kad se tako kaze, ne znam zasto se stiti i zasto se vec jednom ne stane na put takvima. Evo dokaza

Dark Kumara

Player
Player
ne smiju da se dovrsavaju ljudi, pucao si u mene koji sam bio u gz, i plus sam u tvojoj "glavi" nosio taj pancir i balaklavu a u stvarnosti nisam imao i jasno se vidi na tvom povu u onoj zalbi da ides sa namjerom da provociras ljude jer i sam kazes "boli me kurac ovo je igrica" to znaci da igras samo da bi nekome unistavao igru i da te boli k za sve ostale...
Bato sam si, vezujes me u sred pucnjave, ja imam pravo da dovrsim coveka ako sam ga ja ubio u getu i odakle tebi pravo da ides sam u getu, pazi SAM, bez auta, sam si rekao da ti je auto na kraju pijace, znas ti dobro sta si prekrsio, plus se na snimku vidi kako psujes, cisto i glasno se cuje, nema tu sta da se misli sve se lepo vidi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom