Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
26904 73887
Date of violation
Feb 7, 2026
Time of violation
14:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bjwWKfV2RnE

zli

Player
Player
JA sam osobno zvao policiju jer sam vidio da je auto i helikopter nepropisno parkiran
Policija dolazi i hapsi mene za kako oni kažu ometanje pravde umjesto da provode pravdu istraže
tko je parkirao napišu kazne pozovu vućnu službu oni mene hapse hahahaahaha
Igrom slučaja admina sam zvao da nadgleda situaciju i prvi put u godinu dana igre on se pojavio
ali naravno njegov potez koji je napravio nije me začudio jer je on jednostavno odgovorio da je to sve ispravno
Neka ja i nisam u pravu ali molio bih da mi se objasni ova presmiješna situacija gdje se ja kao
građanin brinem o drugim građanima da mogu normalno šetati i hodati gradom gdje je njima to dopušteno da
im na putu ne smetaju HELIKOPTERI I AUTI koji su nepropisno parkirani protuzakonito i neznam šta bih još rekao

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
Admin ti je vec rekao da je sve ispravno, ems autu ne možeš pisati kaznu kao i helikopteru. Ovo što ti radiš je ometanje pravde i ometanje rada državnih službenika.

200 puta si zvao policiju i nisi dostavio pov čitave situacije pola što si spomenuo se ne vidi na povu.

Diego Zdral

Diego Zdral
Player
ZAHTJEVAM DA DOTIČNI PRILOŽI DUŽI POV GDJE SE VIDI KOLIK JE PUTA ZVAO JER JE TO UTICALO NA NJEGOVO HAPŠENJE

Status
Not open for further replies.
Top Bottom