Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
226300
Players nickname
soz_ozzy
Administrators nickname
Nik_Payne
Date
Feb 7, 2026
Time
00.00
Proofs
https://ibb.co/M594ZhQF

sonozzy

Player
Player
Sir Nik, iyi iş çıkardın

Öncelikle, ilginiz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Rol yapma şehrinde yeni olduğum için kurallara uyum sağlamakta yavaş kaldım ve size bugünden itibaren herhangi bir ihlal etmeyeceğime söz veriyorum. Bu rol yapma bana yeni bir hayat verdi, birçok arkadaş edindim ve burada yeni bir aile edindim. Sana söz veriyorum, hatamı tekrarlamayacağım ve tüm kuralları ezberleyeceğim.

Ceza olarak, ana hesabımdaki tüm parayı silebilirsiniz, ancak lütfen beni rol oyunundan çıkarmayın. Gerçekten sunucuya dönmek istiyorum. On beş gündür aktif olarak bu oyundayım ve kendimi burada buldum. Hayatımın zorluklarını burada geride bıraktım ve dostluğu deneyimleme şansım oldu.

Yaptığım hata için sizden, soylu insanlardan, özür dilerim. Bugünden itibaren bana bir şans ver; Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağım, efendim.

Anlayışınızın, ilginizin ve olumlu bir sonucunuzun beni mutlu edeceğini umarak saygılarımı sunuyorum.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom