Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5201
Players nickname
Bojan Polumenta
Suspect ID
5201
Date of violation
Feb 8, 2026
Time of violation
2:53
Proofs
https://youtu.be/qFcvhClOL9s

BGB

Player
Player
lagansi nisi ni broi pre toga lagano macak da si broi pre toga ne bi broi opet

Predrag Matic

Player
Player
Pov je skracen ko sto se vidi, decak odma stavlja pancir jer je znao da imamo naruceno ubisto na njih, posto im je vec bilo receno, i lepo se cuje kako brojim samo sto je kod njega zvuk uhvatio od 4 i do kraja ispostovano, pao je, sto se ne vidi na povu jer njegov drugar radi 6.15, zato je pov skracen :D
Tako da ceo pov sa pocetka situacije pa dok ste pali i slikani za ingrand ;)

Last edited:

BGB

Player
Player
druze kako te pucao moj drug kad si ga ubio samo sto je izaso ne blamiraj se

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas dostavite duzi pov od pocetka situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

BGB

Player
Player
sta sam druze iseko jel se vidi u povu da izlazis iz auto i ne dajes razloga i pocinjes da brois od 3

BGB

Player
Player
Pa dobro ti si me ubio kasnije sta je to bitno, ti si nepravedno broi i nisi dao razloga

Predrag Matic

Player
Player
Pa dobro ti si me ubio kasnije sta je to bitno, ti si nepravedno broi i nisi dao razloga
Pa bitno je jer si prvo nepismen, zato mi nije ni cudo sto ti je roleplay samo kradja panela, a drugo i ti si poceo da pucas na nas, a taj deo ga nema kako ti ne bi dobio gp 6.15, zato dostavi ceo pov gde se vidi da i ti pucas a ne ko cava da montiras jer ovo svakako nije cela situacija da se u pola pucnjave zavrsava, Nego ko sto rekoh laganje administracije da bi namestili ban, nek dostavi pov od pocetka pa do kraja situacije, jer ovo nije cela situacija i vidi se da je klip naglo skracen.

Last edited:

BGB

Player
Player
Druze sta sam ja poceo da pucam vidi se na snimku da sam samo nanisanio i kad sam video da radis to kako ne treba i da me je bilo strah svog zivota zbog toga sto ste bili dvoica jas sam spustio pusku

Predrag Matic

Player
Player
Druze sta sam ja poceo da pucam vidi se na snimku da sam samo nanisanio i kad sam video da radis to kako ne treba i da me je bilo strah svog zivota zbog toga sto ste bili dvoica jas sam spustio pusku
Ko sto ti rekoh nije cela situacija, jer se ovako nije zavrsila.. Postavi slobodno ceo pov, msm naravno ako smes ;)

BGB

Player
Player
Nemam duzi pov posto sam iskljucio kamericu kad si to uradio imam samo jos pred ovoga a posle nemam imam i da si mi udarao auto posle nekoliko vremenea imam isto i geto gde si se vratio na isto mesto a nije proslo 15 minuta od kad si umro

Predrag Matic

Player
Player
Nemam duzi pov posto sam iskljucio kamericu kad si to uradio imam samo jos pred ovoga a posle nemam imam i da si mi udarao auto posle nekoliko vremenea imam isto i geto gde si se vratio na isto mesto a nije proslo 15 minuta od kad si umro
Opet lazes, kako nemas duzi pov nazad gde se odvijala cela bitna situacija a imas unapred gde tocis gorivo na pumpi? Pa jel i tebe trebam za laganje administracije?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom