Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-9h
5. Vaš Discord: nikelodeon1234
6. Vaše ingame ime: Andjela Spice
7. Vaš ID: 77542
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
—————————————————————
2.1 Želim da budem lider jer znam kako se vodi organizacija, ne kroz galamu i haos, već kroz autoritet i poštovanje. Kod mene se zna red, zna se ko je odgovoran i nema mesta za slabost koja ugrožava celu ekipu. Lider mora da nosi teret odluka i da stoji iza svake, bez bežanja i izgovora.
—————————————————————
2.2 Imam mentalitet bossa — da okupim ljude, držim ih lojalnim i napravim od pojedinaca jednu jaku celinu. Znam kada treba da pritisnem, a kada da zaštitim svoje ljude. Ne tražim poslušnost iz straha, već lojalnost koja se zaslužuje delima.
—————————————————————
2.3 Ne jurim kratku slavu ni brzu korist. Gradim ime, reputaciju i priču koja traje. Moj cilj je organizacija koju drugi poštuju i koje se sete kad se pomene moć, red i ozbiljan street RP.
—————————————————————
3.Uveo bih princip tišine i senke u rad organizacije. Ne bismo bili ekipa koja se stalno vidi i pravi galamu po gradu. Naša snaga bi bila u tome da se o nama priča i kad nas nema. Ne reagujemo na svaku provokaciju, već biramo momenat kad jedan potez menja celu priču.
Svaki član bi znao zašto je tu. Nema lutanja, nema NPC glava. Svako ima svoju ulogu, svoj cilj i svoju cenu. Greške se ne brišu — pamte se. I svako zna da sve što uradi ostavlja trag, kako u organizaciji, tako i na ulici.
Vodio bih IC evidenciju dugova, usluga i uvreda. Ništa se ne zaboravlja, samo se vraća kad najmanje očekuju. Konflikti se ne rešavaju u jednom danu, već se kuvaju, rastu i završavaju onda kad mi odlučimo.
Cilj mi je da organizacija ne bude poznata po pucnjavi, već po pritisku, kontroli i reputaciji. Da se ime izgovara tiše, ali sa razlogom.
—————————————————————
Rankovi:
1. Novizio – Početnik, uči pravila i prati starije članove
2. Picciotto – Mladi član, obavlja osnovne zadatke i misije
3. Soldato – Regularni član, učestvuje u akcijama i patrolama
4. Enforcer – Izvršitelj, zadužen za pritisak na neprijatelje i kontrolu teritorije
5. Hitman – Specijalista za eliminacije i opasne zadatke
6. Capo – Vođa manjeg tima ili bande, vodi grupu u misijama
7. Lieutenant – Pomoćnik višeg ranga, planira i koordinira akcije
8. Consigliere – Strateg i savetnik lidera, daje uputstva i planove
9. Turfer – Druga ruka lidera, kontroliše veći deo operacija
10. Street Boss – Šef ulica, odgovoran za teritorije i ulične akcije
11. Don – Viši lider, nadgleda više timova i teritorija
12. Godfather – Praktično lider za ključne odluke, svi ga poštuju
13. Boss – Pravi vođa, poslednja reč i moć u organizaciji
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-9h
5. Vaš Discord: nikelodeon1234
6. Vaše ingame ime: Andjela Spice
7. Vaš ID: 77542
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
—————————————————————
2.1 Želim da budem lider jer znam kako se vodi organizacija, ne kroz galamu i haos, već kroz autoritet i poštovanje. Kod mene se zna red, zna se ko je odgovoran i nema mesta za slabost koja ugrožava celu ekipu. Lider mora da nosi teret odluka i da stoji iza svake, bez bežanja i izgovora.
—————————————————————
2.2 Imam mentalitet bossa — da okupim ljude, držim ih lojalnim i napravim od pojedinaca jednu jaku celinu. Znam kada treba da pritisnem, a kada da zaštitim svoje ljude. Ne tražim poslušnost iz straha, već lojalnost koja se zaslužuje delima.
—————————————————————
2.3 Ne jurim kratku slavu ni brzu korist. Gradim ime, reputaciju i priču koja traje. Moj cilj je organizacija koju drugi poštuju i koje se sete kad se pomene moć, red i ozbiljan street RP.
—————————————————————
3.Uveo bih princip tišine i senke u rad organizacije. Ne bismo bili ekipa koja se stalno vidi i pravi galamu po gradu. Naša snaga bi bila u tome da se o nama priča i kad nas nema. Ne reagujemo na svaku provokaciju, već biramo momenat kad jedan potez menja celu priču.
Svaki član bi znao zašto je tu. Nema lutanja, nema NPC glava. Svako ima svoju ulogu, svoj cilj i svoju cenu. Greške se ne brišu — pamte se. I svako zna da sve što uradi ostavlja trag, kako u organizaciji, tako i na ulici.
Vodio bih IC evidenciju dugova, usluga i uvreda. Ništa se ne zaboravlja, samo se vraća kad najmanje očekuju. Konflikti se ne rešavaju u jednom danu, već se kuvaju, rastu i završavaju onda kad mi odlučimo.
Cilj mi je da organizacija ne bude poznata po pucnjavi, već po pritisku, kontroli i reputaciji. Da se ime izgovara tiše, ali sa razlogom.
—————————————————————
Rankovi:
1. Novizio – Početnik, uči pravila i prati starije članove
2. Picciotto – Mladi član, obavlja osnovne zadatke i misije
3. Soldato – Regularni član, učestvuje u akcijama i patrolama
4. Enforcer – Izvršitelj, zadužen za pritisak na neprijatelje i kontrolu teritorije
5. Hitman – Specijalista za eliminacije i opasne zadatke
6. Capo – Vođa manjeg tima ili bande, vodi grupu u misijama
7. Lieutenant – Pomoćnik višeg ranga, planira i koordinira akcije
8. Consigliere – Strateg i savetnik lidera, daje uputstva i planove
9. Turfer – Druga ruka lidera, kontroliše veći deo operacija
10. Street Boss – Šef ulica, odgovoran za teritorije i ulične akcije
11. Don – Viši lider, nadgleda više timova i teritorija
12. Godfather – Praktično lider za ključne odluke, svi ga poštuju
13. Boss – Pravi vođa, poslednja reč i moć u organizaciji