Informacije
1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7h
5. Vaš Discord:leskovacki_faraon
6. Vaše ingame ime:Lazar Excaliburr
7. Vaš ID:33059
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zelim da budem lider Vagos jer mislim da mogu da pomognem organizaciji da bude aktivna i da svi clanovi imaju vise smisla u onome sto rade.
Prvi razlog je sto imam iskustva sa roleplay-em i znam kako organizacija treba da funkcioniše. Ne zelim da Vagos budu samo grupa koja se skupi i igra bez plana. Svaki clan bi trebao da zna sta mu je uloga i da ima razloga da bude aktivan.
Drugi razlog je sto sam spreman da budem aktivan i da pratim sve sto se desava u organizaciji. Hocemo da organizacija bude redovna, da se prate akcije i da svi clanovi dobiju priliku da napreduju ako se trude.
Treci razlog je sto zelim da Vagos budu prepoznatljivi na serveru. Svaki clan bi trebao da zna pravila i da se ponasa ozbiljno kad treba. Ne zelim da ponasanje clanova kvari imidz organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedan od nacinа bi bio activity log gde bi svaki clan zapisivao sta je radio, kad je bio online i sta je uradio u akcijama. Nije to zbog kontrole, nego da se vidi ko se trudi i da oni koji rade mogu da dobiju nagradu ili promociju.
Mozemo takodje da uvedemo clan nedelje. Svaki put bi bio biran clan koji se najvise trudi i on bi dobijao neku nagradu ili priznanje.
Za grafite i teritorije, moze se uvesti mali tim koji ce biti zaduzen za to. Samo oni koji se trude i rade kvalitetno mogu da budu deo tima. Svaki grafit bi trebao da ima znacaj i da se belezi na Discordu.
Rankovi Vagos
High Command
13. Leader – glavni i odgovorni za sve
12. Co-Leader – zamenik lidera, vodi kad lider nije tu
11. Consigliere – savetnik, pomaze u odlukama
Izvrsni clanovi
10. OG – iskusni clan, primer drugima
9. Turfer – zaduzen za teritorije
8. Graffiti Team Leader – vodi grafiti tim
7. Graffiti Team – clanovi tima za grafite
6. Soldier – aktivni clan u akcijama
5. Ghetto Boy – lojalan clan, prisutan u svakodnevnim stvarima
4. Outsider – clan koji se dokazuje
3. Hustler – clan koji aktivno radi
2. New Boy – novi clan koji uci pravila
1.Suspend-kazneni rank, nema prava dok se ne popravi
1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7h
5. Vaš Discord:leskovacki_faraon
6. Vaše ingame ime:Lazar Excaliburr
7. Vaš ID:33059
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Zelim da budem lider Vagos jer mislim da mogu da pomognem organizaciji da bude aktivna i da svi clanovi imaju vise smisla u onome sto rade.
Prvi razlog je sto imam iskustva sa roleplay-em i znam kako organizacija treba da funkcioniše. Ne zelim da Vagos budu samo grupa koja se skupi i igra bez plana. Svaki clan bi trebao da zna sta mu je uloga i da ima razloga da bude aktivan.
Drugi razlog je sto sam spreman da budem aktivan i da pratim sve sto se desava u organizaciji. Hocemo da organizacija bude redovna, da se prate akcije i da svi clanovi dobiju priliku da napreduju ako se trude.
Treci razlog je sto zelim da Vagos budu prepoznatljivi na serveru. Svaki clan bi trebao da zna pravila i da se ponasa ozbiljno kad treba. Ne zelim da ponasanje clanova kvari imidz organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedan od nacinа bi bio activity log gde bi svaki clan zapisivao sta je radio, kad je bio online i sta je uradio u akcijama. Nije to zbog kontrole, nego da se vidi ko se trudi i da oni koji rade mogu da dobiju nagradu ili promociju.
Mozemo takodje da uvedemo clan nedelje. Svaki put bi bio biran clan koji se najvise trudi i on bi dobijao neku nagradu ili priznanje.
Za grafite i teritorije, moze se uvesti mali tim koji ce biti zaduzen za to. Samo oni koji se trude i rade kvalitetno mogu da budu deo tima. Svaki grafit bi trebao da ima znacaj i da se belezi na Discordu.
Rankovi Vagos
High Command
13. Leader – glavni i odgovorni za sve
12. Co-Leader – zamenik lidera, vodi kad lider nije tu
11. Consigliere – savetnik, pomaze u odlukama
Izvrsni clanovi
10. OG – iskusni clan, primer drugima
9. Turfer – zaduzen za teritorije
8. Graffiti Team Leader – vodi grafiti tim
7. Graffiti Team – clanovi tima za grafite
6. Soldier – aktivni clan u akcijama
5. Ghetto Boy – lojalan clan, prisutan u svakodnevnim stvarima