- Vaše ime IRL: Aleksandar
- Vaše godine: 23
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosjek online po danu: 3-4h radnim danima, 6-8 sati vikendom
- Vaš Discord: radisha
- Vaše ingame ime: Aleksa Smith
- Vaš ID: 23864
- Lider za Los Santos Vagos
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.2. Zelim okupiti dobru i aktivnu ekipu kako bismo odrzavali dobru aktivnost ove organizacije i odrzavali je minimalno 1 mandat cijaljuci na 2 mandata.
2.3. Zelim biti lider ove organizacije jer se hq ove organizacije jer se hq nalazi na idealnom mjestu u getu odvojenog od ostalih organizacija sto bi nam pruzilo vise prostora i vremena za organizaciju akcija.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.2. Imao bih nultu toleranciju na toksicnost. Svakog toksicnog clana organizacije kaznili bismo i sankcionirali moji co-lideri ili ja.
3.3. Okupljao bih ljude za gotovo svaki event te bih pomno birao ljude koji ispituju kandidate za ulazak u ovu crime organizaciju te same kandidate kako bih maksimalno sprijecio trollanje, nabijanje warna i unistavanje roleplaya i zabave.
3.4. Odrzavao bih sastanke sa clanovima svake nedelje na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.
3.5. Sistem bonusa će biti mnogo bolji i svi koji prisustvuju i budu aktivni na događajima dobiće bonus kako bi bili motivisani. Ovim sistemom će upravljati moji zamenici. 3.6. Smanjio bi prodavanje organizacije tj. da se ne daju tako lako dokazi FIB-U i da se pokusa odbraniti vecina racija.
Rankovi:
- Suspend
- Youngster
- Street Soldier
- Dealer
- Hustler
- Ghetto Cleaner
- Ghetto Expert
- Shotcaller
- Turfer
- Commander
- O.G.