Informacije
1. Vaše ime IRL: Leon
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3- 6–7h
5. Vaš Discord: lambo_rambo_
6. Vaše ingame ime: John
7. Vaš ID: 74301
Dodatne informacije
1. Pozicija za koju se prijavljujem: Lider – Los Santos Vagos2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
2.1
Smatram da imam dovoljno iskustva i zrelosti da vodim organizaciju na ozbiljan i stabilan način. Ne vjerujem u vođenje kroz haos, galamu i nepotrebne konflikte, već kroz jasnu hijerarhiju, disciplinu i međusobno poštovanje. Lider mora znati donositi teške odluke i stajati iza njih, bez izgovora i prebacivanja odgovornosti na druge.2.2
Imam izražen liderski mentalitet i sposobnost da od različitih ljudi napravim funkcionalnu i lojalnu ekipu. Znam prepoznati potencijal u članovima, postaviti ih na prava mjesta i izgraditi povjerenje. Autoritet se ne gradi strahom, već dosljednošću, primjerom i brigom za ljude koji stoje uz organizaciju.2.3
Ne zanima me kratkoročna korist niti površna popularnost. Cilj mi je dugoročno građenje imena, reputacije i ozbiljne priče. Želim organizaciju koju drugi ne doživljavaju kao haotičnu bandu, već kao strukturu koja ima težinu, stil i uticaj na ulici.3. Vizija vođenja organizacije
Organizaciju bih vodio diskretno i promišljeno. Ne bismo bili stalno u centru pažnje, već prisutni tamo gdje je to potrebno. Naša snaga ne bi bila u buci, već u reputaciji i dojmu koji ostavljamo. Ne reagujemo impulsivno, već biramo trenutke kada jedan potez pravi razliku.Svaki član ima jasnu svrhu i odgovornost. Nema besciljnog lutanja niti neozbiljnog ponašanja. Greške se ne ignorišu – one imaju posljedice i služe kao lekcija. Sve što se uradi ostavlja trag, kako unutar organizacije, tako i na ulici.
Odnosi, dugovi, usluge i sukobi se pamte i rješavaju planski i u pravom trenutku. Konflikti se razvijaju postepeno, sa jasnim smislom i kontinuitetom, a ne kroz ishitrene obračune. Cilj je kontrola, pritisak i prisutnost – da se ime izgovara tiše, ali sa poštovanjem.
Rankovi u organizaciji
Novizio – Novi član, uči pravila i prati iskusnijeNew Boy – Mladi operativac, izvršava osnovne zadatke
Hood Rat – Punopravni član, učestvuje u akcijama
Ghetto Warrior – Sprovodi autoritet i vrši pritisak
Graffiti Team – Zadužen za rizične i specijalne zadatke
Loyal – Vodi manju grupu i terenske operacije
OG – Koordinira akcije i planove
Ghetto Feared – Savjetnik i strateg
Turfer – Kontroliše veći dio teritorije
Street Boss – Odgovoran za ulice i teritorije
Underboss – Nadgleda više timova i šire operacije
Godfather – Donosi ključne odluke i autoritet
Boss – Konačna riječ i vođa organizacije