By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ananaını siktiğimin evladı adamın povunda sesin yok çirkin orupsu evladıThis person has repeatedly come to our family home and targeted us and this is a recording where I warned them to stop. Dont try to fool the adminsmy pov
Sayın Yöneticiler, Şüpheli 160425 numaralı kişiye bir talepte bulunuyor . Kendisi aile bölgesinde bulunuyor. Ancak 225431 numaralı oyuncu halka açık yolda duruyor ve siz ona silah doğrultup talepte bulunmuyorsunuz, bu da RDM (Radyo Damgalama) yaptığınız anlamına geliyor...
Why didn't you include those 30 seconds before she died so we could hear what she said?
Good RDM + MK
Bu ingilizce ne kürt oruşsu oğlu çeviri kullanıyon düzgün kullan bari otuğsu oğluWhy didn't you include those 30 seconds before she died so we could hear what she said?
SAKİN VİCY LANTEYİ BACINLA MI BASTIN OROSPUNUN EVLADIVİCY OTUPSU EVLADI ŞİRKETİNİ BIRAKIP GELMİŞTİN YA KARAYA YARDIM ETMEK İÇİN DÖNSENE GERİ ŞİRKETİNE ORUSPSENİ
SENİ ÇIKTIĞIN DELİĞE TERS SOKAR YANINA BENDE GELİRİM OROSPU EVLADI SENİBu ingilizce ne kürt oruşsu oğlu çeviri kullanıyon düzgün kullan bari otuğsu oğlu
HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSIN ANSSINI ALLAHINI SİKTİĞİMİN LATTE YARRA MAYMUN KILIKŞI ORUSPU COCUĞUSENİ ÇIKTIĞIN DELİĞE TERS SOKAR YANINA BENDE GELİRİM OROSPU EVLADI SENİ
VİCY LATTENİN ORUSPU BACISINA BASTIM ADANA SOKAKLARINDA ORUDPUŞUK YAĞAN BACISINA BASTIM ORUSPU COCUĞU ÖZER O ANANA TECAVÜZ EFET ÖLDÜRÜRÜMSAKİN VİCY LANTEYİ BACINLA MI BASTIN OROSPUNUN EVLADI
Anasını sülalesini siktimin pici senin ananla birlikte çam ağacına bağlar sana izlete izlete o ananı son nefesini verene kadar altımda it gibi inletirim feriştahini siktimin orospu evladı seniVİCY LATTENİN ORUSPU BACISINA BASTIM ADANA SOKAKLARINDA ORUDPUŞUK YAĞAN BACISINA BASTIM ORUSPU COCUĞU ÖZER O ANANA TECAVÜZ EFET ÖLDÜRÜRÜM
Soyunu sopunu siktimin pici benim kim olduğum belli sen kimsin amini ecdadını siktigim burda ananın o fosilleşmiş amından çıkma hesap açıp nerde lante gorduysen sallamandan belli ananın o basur götünün üstunden tüm lantelerin geçtiğiHİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSIN ANSSINI ALLAHINI SİKTİĞİMİN LATTE YARRA MAYMUN KILIKŞI ORUSPU COCUĞU
ALLA ALLA ÖYLE Mİ ANASINI SİKTİĞİMİN EVLADI SENİ SABAH ANAN SENİ EKMEK ALMAYA GÖNDERİRLEN GELİP ANANIN TÜRBANINDAN SIKI SIKI TUTUP ANANIN KOKMUŞ AMINI SİKİYİM DENİN ANASINI BACISINI SİKTİĞİMİN OĞLUSoyunu sopunu siktimin pici benim kim olduğum belli sen kimsin amini ecdadını siktigim burda ananın o fosilleşmiş amından çıkma hesap açıp nerde lante gorduysen sallamandan belli ananın o basur götünün üstunden tüm lantelerin geçtiği
Anasını sülalesini siktimin pici senin ananla birlikte çam ağacına bağlar sana izlete izlete o ananı son nefesini verene kadar altımda it gibi inletirim feriştahini siktimin orospu evladı seniKIZ CPCUĞUNUN AMINI DİŞLİYİM ANASINI MUHAMMEDİNİ SİKTİĞİMİN EVLADI SENİ