1.Vaše ime u RL: Vanja
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:Gmt+1
4. Prosječna aktivnost na dan: minimum 4h+
5. Vaš Diskord: marcus051295
6. Vaše Ingame ime: Marcus Kimbiic
7. Vaš ID: 76721
Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2. -Oduvek zeleo da budem lider neke crime org .Ja bih napravio da geto i autoputevi budu puni ljudi po ceo dan.Zelim biti novi lider ove org ,zato sto imam dobru sposobnost nad ljudima, znanje i autoritet moji clanovi bi me poštovali i slušali me i svi bi se slušali medjusobno i suradjivali zajedno kao tim. Ja kad bi bio lider svo moje znanje i moje sposobnosti bih prenosio na pripadnike moje kriminalne organizacije i objašnjavao bih im neke stvari na kojima ne bi smeli da prave greske.
3. -Zelim da prosirim organizaciju, da pravim vise talacki,pljacki prodavnica,pucanja po getu ,robanja, grafiti... Vec imam celu sklopljenu ekipu koja je veoma iskusna u svemu sto rade.Stvorio bih imao poseban tim za svaku akciju ne bitno Sta bilo. Povecao bih na maksimalan level aktivnost na svakom dogadjaju.
4. Bonus je jedan od važnijih stvari u Crime organizaciji mislim da oni povećavaju želju za trudom ostalim članovima ipak zato su u Crime Org zbog novca,ja bih svaki dan mislio na njih i posle svake akcije bih im delio bonuse.Mislim da sam veoma dosta stvari prišao i da sam konačno spreman da vodim jednu organizaciju kao sto su Vagosi .U svakoj crime organizaciji sam bio deo High Commande i znam kako Sta funkcionise u Crime organizaciji.Pruzio bih priliku svakome da bude član moje bande zato sto bih se posvetio Maximalno koliko mogu svakom clanu da im sve detaljno objasnim.I mislim da bih izdržao 2 mandata bez ikakvih problema!
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Rankovi:
1. Suspend
2. Newboy
3. Ghetto Baby
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Gangster
6. Drug Delaer
7. Grafiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11 Geto Leader
12 Under Chife
13 Chife
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:Gmt+1
4. Prosječna aktivnost na dan: minimum 4h+
5. Vaš Diskord: marcus051295
6. Vaše Ingame ime: Marcus Kimbiic
7. Vaš ID: 76721
Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- -Prvi razlog je taj da već mnogo vremena provodim na serveru i da sam već veoma iskusan sto se tice svih organizacija a posebno u crime organizaciji, a i imam veliku ekipu i ljude od poverenja koji su spremni da postanu opet pravi deo ekipe organizacije Vagosa.Mislim da sam sposoban veoma da napravim jednu ozbiljnu organizaciju sa previse pouzdanih članova , i da pokazemo kako izlgeda jedna Crime Organizacija.
2. -Oduvek zeleo da budem lider neke crime org .Ja bih napravio da geto i autoputevi budu puni ljudi po ceo dan.Zelim biti novi lider ove org ,zato sto imam dobru sposobnost nad ljudima, znanje i autoritet moji clanovi bi me poštovali i slušali me i svi bi se slušali medjusobno i suradjivali zajedno kao tim. Ja kad bi bio lider svo moje znanje i moje sposobnosti bih prenosio na pripadnike moje kriminalne organizacije i objašnjavao bih im neke stvari na kojima ne bi smeli da prave greske.
3. -Zelim da prosirim organizaciju, da pravim vise talacki,pljacki prodavnica,pucanja po getu ,robanja, grafiti... Vec imam celu sklopljenu ekipu koja je veoma iskusna u svemu sto rade.Stvorio bih imao poseban tim za svaku akciju ne bitno Sta bilo. Povecao bih na maksimalan level aktivnost na svakom dogadjaju.
4. Bonus je jedan od važnijih stvari u Crime organizaciji mislim da oni povećavaju želju za trudom ostalim članovima ipak zato su u Crime Org zbog novca,ja bih svaki dan mislio na njih i posle svake akcije bih im delio bonuse.Mislim da sam veoma dosta stvari prišao i da sam konačno spreman da vodim jednu organizaciju kao sto su Vagosi .U svakoj crime organizaciji sam bio deo High Commande i znam kako Sta funkcionise u Crime organizaciji.Pruzio bih priliku svakome da bude član moje bande zato sto bih se posvetio Maximalno koliko mogu svakom clanu da im sve detaljno objasnim.I mislim da bih izdržao 2 mandata bez ikakvih problema!
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Pre svega u mojoj organizaciji imal bih dosta ljudstva sto bi pomoglo u dosta dogadjajima kao sto su pucanje po getu,autoputevima,talačkama….I mislim da je potrebno uvek imati ljudi za svaku priliku, a da ne moram da se brinem koliko nas je i da li možemo da održimo neki događaja.
- Pokusao bih da organizujem vise talacka i pljačka u toku dana, minimalno 10 talacki na dan.Do sada sve crime org su imale aktivnost samo na večer, a preko dana ništa ,a kod mene bi bilo po ceo dan aktivnosti.
- Još nešto bih zeleo da ucinim da Vagosi zavladaju celim getom,kao i celim gradom i da bude medju najjacim bandama.Omogucio bih da svim clanovima da mogu da farbaju grafite,pucaju se po getu.
- Svake nedelje bih delio rank upove aktivnima i bonuse bih delio redovno aktivnim članovima.
- Ispitivanja za ulazak u organizaciju bi bila detaljno odradjena ,sva pravila ce biti pitana zato sto u mojoj org mogu biti samo iskusni ljudi.
- U svakom trenutku bih imao nekog od HC u koliko se nešto desi da rese tu situaciju sto bre moguće. Svaki vid svadje ili toxicnosti bice strogo sankcionisan.
- Takodje imao bih sistem opomena ne bitno koji je taj neko rank 2 opomene = kick iz org.
Rankovi:
1. Suspend
2. Newboy
3. Ghetto Baby
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Gangster
6. Drug Delaer
7. Grafiti Team
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11 Geto Leader