Dobar dan. Ja se javljam zbog bana kog sam dobio za helping banevade. Ja se javljam jer ja nemam veze za tog sto je dobio ban. Meni je twink acc bio ukraden. Verovatno je od tog sto je banovan perma ban. I kada sam ja pisao zalbu da sam dobio ban za gp 1.1 pisao sam da mi je ukraden acc. Drugi dan ja ulazim u igrici i vidim da sam banovan na 9999dana pa ja vas molim ako moze razlog bana(nista nisam uradio bio sam na main acc banovan na 7 dana) ako moze da se unbanuje moj main acc id:78157 da dobijem unban jer stvarno volim da igram na taj server. Znam sve pravila i pocitujem druge rp igrace. Ja bih vas zamolio ako moze unban il da mi se smanji kazna. Jer stvarno ja nista nisam uradio. Samo mi je neko ukrao acc. I kada sam napisao da mi je ukraden dobio ban na main acc. Hvala vam puno volim vas. Mnogo volim i ovaj roleplay. Ako sam nesto uradio sto nesme ja se izvinjavam ako sam uradio nesto protiv pravila servera ja se izvinjavam. I ako sam nesto prekrsio da mi se da jos 1 sansa. Obecavam necu krsiti vise pravila.