Sve u POV kako samo bezobrazan vodja fronta
svaki off topic da se kazni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kaze ognjen kog stojke angel nije pustio da turfa zato sto ima 1337 pa je nervozan…Sve u POV kako samo bezobrazan vodja fronta
lollllll stojke je mene kickao jer je fasovao kick iz fama pa nije smeo da prizna sto me kickaoKaze ognjen kog stojke angel nije pustio da turfa zato sto ima 1337 pa je nervozan…
Mislim da si zaboravio snimit discord user id🫣Sve u POV kako samo bezobrazan vodja fronta
On kao lider ne sme da igra na drugim serverima niti da bude na njihovim discordimaBuraz ali ne moze biti discord dokaz buk sta ako je pricao za neki drugi server ili nesto mozes za discord da kacis ako ima ilegalan server ili tako nesto ne kapiram
mozda nije u opste za rp kapiras mozda druga igrica bakiOn kao lider ne sme da igra na drugim serverima niti da bude na njihovim discordima
nemoj se ti brinuti admin ce videti da je on tad bio ingame i tad su radili talacku mi smo se pucali sa njima sve ce admini videti samo laganomozda nije u opste za rp kapiras mozda druga igrica baki
Na razmatranju...