Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Granade I Aleksa Smith

Alexa Smith

Player
Player
1. Vaše ime IRL Aleksandar
2. Vaše godine 23
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu radnim danima 2-5 h neradnim cak do 6h
5. Vaš Discord radisha
6. Vaše ingame ime Aleksa Smith
7. Vaš ID 23864

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam vec spremnu ekipu koja bi mi pomogla oko organizacije gde su svi upuceni kako i sta ce da radimo
2.2 Vec sam bio lidee Crime organizacije pa bih hteo biti opet da vratimo malo stara vremena
2.3 HQ ove organizacije je odlican i za RP i za branjenje od racija od State orgova
2.4 Uzeleo sam se Crima pa da uzmem malo da vratimo sve kako stima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Vise bi se fokusirao na Geto,rob autoputeva,upad u NG-a,pljacke nego na TURF.
3.2 Imao bih par ljudi koji bi ispitivali za ulazak u organizaciju da bi smanjili nabijanje warnova i krsenje pravila.
3.3 Svake subote pre dousnika organizovao bi sastanak sa celom organizacijom da vidmo kako sta stima i dal ima neato nekom da smeta pokusali bi da resimo to na max nivou.
3.4 Naprqvio bi bonus sistem gde bi bili svi donekle zadovoljni i ispostovani sa njihovim radom i trudom.
3.5 Svako ko udje u org nece moci biti AFK ( da ne radi nista) u sustini takvi clanovi ce biti izbaceni
3.6 Pokusao bi odbraniti svaku raciju , i nebi davao tako lako dokaze.
3.7 Svim clanovima grafit tima bice obezbedjen sprej

Rankovi:

1. Suspender
2. Distribuidor
3. chico del gueto
4. limpiadora
5. Recluta
6. Captaz
7. Soldado
8. líder de graffiti
9. artillera (Turfer)
10. líder de acción