Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
229224
Players nickname
Anakonda Shadow
Administrators nickname
BIOMASK KING
Date
Feb 9, 2026
Time
14 gün
Proofs
Lütfen herşeyimi kaybedeceğim yasağı kaldırmazsanız bile 7 güne düşürün rica ediyorum lütfen

Anakonda Shadow

Player
Player
Sayın Grand RP yönetim ekibi, umarım hepiniz iyisinizdir. 9 Şubat 2026 tarihinde saat 18:30 civarında aldığım yasaklama kararına saygıyla itiraz etmek istiyorum. Karakterimin adı Anakonda Shadow.
Yaşanan yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Birisi bana yaklaştı, kelepçeledi ve arabasına bindirdi. Saygıdeğer yönetici Biomask King'e yazdım, o da bana avukat tutmam gerektiğini söyledi. Ben de nasıl yapacağımı bilmediğimi söyledim. Yönetici daha sonra tekrar avukat tutmamı ve spam yapmamamı söyledi, ama ben sadece yardım istedim. Yardım etmeyince biraz üzüldüm ve sinirlendim ve birkaç yanlış şey söyledim. Bu sadece o anki gerginlikten kaynaklanan bir durumdu. Saygıdeğer yönetici Biomask King'den özür diliyorum ve yasağımın kaldırılmasını rica ediyorum. Eğer kaldırılmazsa her şeyimi kaybedeceğim. Lütfen, saygıdeğer Grand RP yöneticileri, bu bir daha asla olmayacak. Sadece bu sefer yasağımın kaldırılmasını rica ediyorum. Saygılarımla.

Nik Payne

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator

Rejected

Incorrect Format

FL in Description​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom