Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1475
Players nickname
Hristijan Stojkoski
Administrators nickname
Ell Pablo
Date
Jun 15, 2022
Time
22:35
Proofs
https://imgur.com/a/hsmM5OT

Hristijan

Player
Player
gledaj bili smo ispod poste nismo bili u green zoni nije bio niko okolo ni jedan igrac tu to sam proverio pred da uperim pusku liku i ja sam uperio liku pusku na glavu i on radi fear glumi supermena nema uopce strah za njegov zivot i kazem mu posledji put ti kazem nemoj da se sprdas dame zajebavas jer necu dase zajebavam pucacu i on produzi i ja sam ga ubio naravno svo vreme gledao sam da ne ima ljudi tu nije bilo nikoga prosli su samo 2ica i kad su dosli ja sam sklonio pusku odmah cim su dosli pravio sam da nista se ne dogadja i on produzuje da me zajebava a imam pusku uperenu u glavu i onda pablo dosao izgleda da on ga pozvao znaci rpkill radi jer odma umjesava admine nezna da rp i kad sam ga ubio tad je dosao pablo i poslao me u demorgan i kad sam pitao ingame za sto kaze pucao sam pred ljudima a nije bilo gledao sam non stop ako sam ja kaznjen treba i on da bude jer radi Fear i RPKILL ili smanjite mi kaznu ili osloboditeme jer nemislim da lezim tu 3h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom