dobar dan postovano administracijo. ja se izvinjavam sto pisem 2 zalbu danas. Ovu zalbu pisem povod mog bana na 9999dana. Razlog je helping ban evade. Ja sam mislio da mogu da dam moj acc nekom liku. taj lik mi se javio na discordu i zatraio mi je acc da igra. Ja nisam znao da je taj lik banovan. Ja se izvinjavam mojim postupkom jednostavno nisam znao da nesmem to da radim i se izvinjavam svima. Ja bih zamolio admina koji gleda ovu zalbu da me razume. Ja stvarno volim da igram na grand rp. i stvarno mi se svidja server al nisam znao to pravilo, a nisam znao da je taj lik kome sam dao acc banovan. Ja ovog puta molim admina ako moze da mpomiluje i da mi da jos 1 sansu da igram na ovaj server. Ja cu procitati sve pravila i naucit cu ih. samo ako mi mozete dati jos 1 sansu. Obecavam nece se povtoriti. Stvarno server je super i volim ga igrati. Ja kao klinac skoro po celi dan igram igrice i ja sam bas zavoleo ovaj server. i poceo ga igrati. Ja nisam igrao 5daana i sam se ozeleo igrati. Ja se izvinjavam svim adminima za sve sto sam radio. Po 2 put obecavam da necu krsiti pravila i postovati druge igrace. Ja bih vas stvarno zamolio ako moze unban da igram jos na serveru. Ja ako treba prihvatam da mi uzmete pare koje imam na acc. Samo da mogu opet da igram. Ja sam video koju gresku sam napravio i obecavam nece se povtoriti.UZMITE MI PARE KOJE IMAM AKO TO TREBA ZA UNBAN. Molim vas unbanujte me i dajte mi jos 1 sansu da probam da igram na ovaj server. Ja ocu samo jos 1 sansu da dobijem i da igram na server, Ako moze jos 1 da vas zamolim da mi date jos 1 sansu. svaki lik koji je napraavio gresku treba da dobije jos 1 sansu. Uzmite mi pare ako to treba za unban kazem jos 1.
Hvala na citanju volim vas sve.
Hvala na citanju volim vas sve.