Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za SAHP | Milos Markovic

kabi41

Player
Player
1. Vase ime IRL: Kabi
2.Vase godine: 17
3.Vremenska zona: CET
4.Prosjek online po danu: 4+ Sata
5.Vas Discord: aezakmi__1
6.Vase ime ingame: Milos Markovic
7.Vas ID: 78365
---------------------------------------------------
Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Cenim disciplinu i dobru organizaciju. Smatram da sistem najbolje funkcioniše kada svako zna svoju ulogu, kada se pravila poštuju i kada postoji jak timski rad. SAHP vidim kao organizaciju koja to predstavlja, i verujem da bih kao lider mogao da doprinesem njenom daljem unapređenju.

2.2
Na serveru sam već neko vreme i dobro sam upoznat sa načinom na koji stvari funkcionišu, kao i sa pravilima i odgovornostima koje jedna liderska pozicija nosi. Oko sebe imam ljude koji imaju iskustva u državnim organizacijama i koji bi bili velika podrška u vođenju. SAHP mi je oduvek bila zanimljiva organizacija, poznata po konkretnim i kvalitetnim RP akcijama, i smatram da se od SAHP može napraviti još bolja i zanimljivija organizacija.

2.3
Cilj mi je da napravim nešto što će stvarno funkcionisati. Ne prijavljujem se zbog ranga, već zato što imam ideje i volju da se uvede red i disciplina kako treba. Treninzi, regrutacije i saradnja sa drugim organizacijama su po meni osnov da SAHP bude aktivan i zanimljiv za sve.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

za ulazak u SAHP potrebno je:

1. Svaki kandidat mora imati minimum 14 godina OOC i 7 godina IC.
  1. Svaki kandidat mora imati čist dosije, kao i da nema tetovaže na licu i šakama.
  1. Kandidat mora biti upoznat sa pravilima grada.
4. Kandidat mora posedovati važeće medicinsko osiguranje, dozvolu, kao i vojnu legitimaciju.

3.2

Svaki pripadnik mora poznavati komunikacione kodove i obavezno ih koristiti u svakoj situaciji i pri svakoj vrsti komunikacije.

10-1 svi policajci stanu na liniju.
10-2 odijeno, neprihvatljivo.
10-3 prestani sa komunikacijom na radio.
10-4 potvrđeno, prihvatljivo.
10-5 ponovi poslednji prenos.
10-6 zanemari poslednji prenos.
10-7 pauza.
10-8 vraćanje sa pauze.
10-10 pucnjava se odvija!
10-20 trenutna lokacija?
10-21 trenutno stanje situacije?
10-99 situacija je završena.

10-80 potera za licem u toku!
10-85 opis lica ili vozila !

Status 1 dolazak na smenu
Status 2 odlazak sa smene

Kod A pad igre
Kod B F8+U

3.3
Akcije i patroliranje

3.4
Ići ćemo na svaku akciju i pružati gradu maksimalnu pomoć u borbi protiv kriminala. Građani će se osećati bezbedno, jer će na svaki poziv uvek neko izaći u najkraćem mogućem roku. Bićemo aktivni u patroliranju i nećemo dozvoliti kršenje saobraćajnih propisa.

3.5
Sarađivati sa drugim organizacijama u gradu tokom zajedničkih akcija, kao što su racije, potere ili bezbednosni nadzor.

3.6
Vrhovna Komanda Vrhovna komanda je odgovorna za vođenje i koordinaciju svih aktivnosti organizacije.

3.7
Imacu vrhovnu High Command, koja će uvek održavati red u organizaciji i pružati podršku članovima. Njena uloga uključuje vođenje regrutacija, organizovanje i koordinaciju akcija, kao i pomoć u svim operativnim aktivnostima. Članovi High Commanda će služiti oba mandata uz poštovanje međusobnih pravila i bez konflikata, održavajući disciplinu i profesionalizam unutar organizacije

3.8
Činovi

---High Command----
30. State Sheriff
29. Zamenik State Sheriffa
28. Asistent State Sheriffa
27. Suprevizor
26. Komandir Stanice
------------------------- ------High Staff--------
25. Chief of Staff
24. Zamenik. Chief of Staff
23. Instruktor