Dobro vece draga administracijo GRAND RP-a, preko mozda oko 3 godine dobio sam BL projekta i BL ip-a, taj dan kada sam dobio BL bilo mi je malo i krivo zato sto nikada vise necu videti moje drugare i bracu koje sam ostavio na tom serveru i svaki dan razmisljam o tome i gledam klipove od nekih drugih igraca kako igraju na tom PROJEKTU , ja bih vas zamolio imam 22.000 hiljade sati na GTA V i to pomocu vaseg grand projekta kojeg sam video od MUDJE i krenuo i ja da igram na tom projektu,ja bih vas zamolio ako moze nekako da mi se skine BL ili IP BL pa bi opet nastavio da igram na tom projektu.Kunem vam se u zivot bicu dobar bez TOXIKA ikakvog ili bilo sta samo opet da zaigram na tom PROJEKTU, prihvatam sve sto trazite ili bilo sta samo da se vratim na taj projekt.OVIM PUTEM MOLIM MUJU I ABRAHAMA AKO MOZE NEKAKO BIO BI VAM JAKO ZAHVALA NA SVEMU IMALI SMO DOBRU FAM I SVE I JA SAM ODLUCIO DA TO PREKINEM ZATO STO SAM DEBIL.Ali spreman sam da prihvatim bilo sta i da krenem u nove pobede na vasem projektu.HVALA VAM U NAPRED NADAM SE POZITIVNOM ODGOVORU.
Srdacan pozdrav,
Luka Darkflow.
Srdacan pozdrav,
Luka Darkflow.