Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1091
Players nickname
Log Mex
Suspect ID
25411
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
22:55
Proofs
https://youtu.be/xJAFD5oo1Hg

Kevin Hanolt

Player
Player
Ne drzis me ni 2minute? Na videu se vidi gdje me drzite 9 minuta vase kolege iz vlade su me drzali 10minuta ispitivali ste me 10minuta probali serum udarali me nema sta niste radili i onda me vodili kod zatvora. Michael iz Ballasa vam moze potvrdit da je bio ispred stana i da je vidio kad su me vodili u vladu posle toga vas je pratio do FIBA kad ste me uveli na ispitivanje posle toga su otisli kod zatvora i cekali vas vjv. Onda me cimate po nekim putevima do kazina pa od kazina do zatvora. Na snimku se vidi da su pucali po vama to sto su me ubili u shootsfireu nije vas problem sto ne cuvate zatvorenike. Lijepo fino covjeka koji je Jako bitan za istragu vodite u blindi uz pratnju 2 automobila a ne 2 officera i jedno auto koje se busi sa cackalicama. Poceo sam se derati tek kod kazina kad si se ti poceo derati na mene jer ne trpim to ni IRL. Drzite me od 22:10 tek sam bio slobodan u 22:59. I da nisam poginuo u Shoots-Fireu ne bi me ni onda pustili ja cu dobiti za earrape a vi sto me drzite gotovo sat vremena druze smorio sam se haos vozate me tamo vamo ajde oke rp sve to postovao sam ali ako me hapsite hapsite me a ne da me vozikate tamo vamo kao da smo na olimpijadi a ne u procesu privodjenja osobe koja je kod sebe imala 50+ grama trave dosta pusaka i pancira to odma svrstavas u privedenog koji je jako opasan za okolinu te trebas da imas pratnju da se nebi desilo ono sto se desilo ispred zatvora. To sto vi hapsite u pucate u greenzonama necemo pricat uskoro se i to kaci PD2WIN let's goo bois!
Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:

• Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta);

Last edited:

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Kao sto se vidi na snimku i cuje,dere se lik kao nenormalan,kvari mi rp situaciju, a zvao je pojacanje verovatno na Discord
Molimo vas da donesete ispravnu odluku.

Hvala vam
Logmex
Slušaj prvo držite ga previše u auto više od 25 min seres i vredjas ga prvo da je retard trece ti si u toj istoj bandi do pre 2 dana bio i uvlacio se u bulju da bi dobio rank trece vozite ga u podrum i mucite kako ja znam da ne smeš više od 25 min da ga držiš u autu kažeš TK TK nije bio iz razloga jer nije ubijen namerno jako ste mi jaki policajci da hapsite bez razloga a razlog koji ti imaš da ga hapsis jer znaš da je u bandi u da bi uzeli informacije to sto si drukara ne znaci da je on na videu se vidi da sve prate nije im ništa javio nego su videli nisu glupi.Jako ste jaki a kada dodje pojačanje popadali bi ste ko picke poslednje i onda vicemo 10-3 za 10-4 administracija će odluciti odluku ali mislim da treba da se kazni i ovi sugavi kerovi😃

Zigan

Player
Player
ja bi ovu budalu odma bano sa servera vidis ti Log da on nije sav svoj
Znači sad se i na forumu moze vrijeđat i kako moze covjek iz fiba vozit privatno vozilo i nosit fibov pancir i koristit oruzije iz fiba a nije u akci neka mi to neko objasni molim vas i samo bi molio da se prikaze cijeli snimak kad ga ispitujete da se vidi sta ste tu radili. Jos djecaka vrjeđate i govorite da je retard.Mislim stvarno ste nisko pali.

Coa Petrovic

Player
Player
Ne drzis me ni 2minute? Na videu se vidi gdje me drzite 9 minuta vase kolege iz vlade su me drzali 10minuta ispitivali ste me 10minuta probali serum udarali me nema sta niste radili i onda me vodili kod zatvora. Michael iz Ballasa vam moze potvrdit da je bio ispred stana i da je vidio kad su me vodili u vladu posle toga vas je pratio do FIBA kad ste me uveli na ispitivanje posle toga su otisli kod zatvora i cekali vas vjv. Onda me cimate po nekim putevima do kazina pa od kazina do zatvora. Na snimku se vidi da su pucali po vama to sto su me ubili u shootsfireu nije vas problem sto ne cuvate zatvorenike. Lijepo fino covjeka koji je Jako bitan za istragu vodite u blindi uz pratnju 2 automobila a ne 2 officera i jedno auto koje se busi sa cackalicama. Poceo sam se derati tek kod kazina kad si se ti poceo derati na mene jer ne trpim to ni IRL. Drzite me od 22:10 tek sam bio slobodan u 22:59. I da nisam poginuo u Shoots-Fireu ne bi me ni onda pustili ja cu dobiti za earrape a vi sto me drzite gotovo sat vremena druze smorio sam se haos vozate me tamo vamo ajde oke rp sve to postovao sam ali ako me hapsite hapsite me a ne da me vozikate tamo vamo kao da smo na olimpijadi a ne u procesu privodjenja osobe koja je kod sebe imala 50+ grama trave dosta pusaka i pancira to odma svrstavas u privedenog koji je jako opasan za okolinu te trebas da imas pratnju da se nebi desilo ono sto se desilo ispred zatvora. To sto vi hapsite u pucate u greenzonama necemo pricat uskoro se i to kaci PD2WIN let's goo bois!
Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:

• Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta);
Sve se slazem sa kumom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom