Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
81356
Players nickname
Corleon Hernadez
Suspect ID
86316
Date of violation
Feb 10, 2026
Time of violation
16:20
Proofs
https://youtu.be/lmkF0fc3bqc

roki55

Player
Player
Dodali smo starog prijatelja u familiju rekao je da se promijenio jer radi u SAHP i dosao je da ga mi ubacimo u familiju mi smo prihvatili i ubacili ga nakon 2 dana otprilike je ostao sam na serveru u našoj familiji i ukrao sve iz auta bez ikakvog znanja imam poruke i na discordu gdje mi je pisao da je on uzeo i da nece da vraća i da nas vrijeđa.

lazartqtko

Player
Player
kao prvo tvoj iz fama znaju dobro sta su radili za kidnapovanje bez neformalne i plus niko nije u bandi i psovanje i pucanje bez brojanja i uzeli mi puske i pare a kutije su ti vracene na mesto da znas i to malopre vredjao vas nisam ti si mene na discord vredjao i pretio sa kao videces ti itd

roki55

Player
Player
kao prvo tvoj iz fama znaju dobro sta su radili za kidnapovanje bez neformalne i plus niko nije u bandi i psovanje i pucanje bez brojanja i uzeli mi puske i pare a kutije su ti vracene na mesto da znas i to malopre vredjao vas nisam ti si mene na discord vredjao i pretio sa kao videces ti itd
Za to sve moras imat dokaze 🙂

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Prenego krenem gledati dokaz mora biti dostavljen u video obliku a ne slika jer slika nije validan dokaz.
Rok za ispravku: 12h​

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno
ID 86316 dobti ce kaznu za G.P 6.22 ( Zabranjeno je uzimanje iz FAM skladista bez dozvole lidera FAMa )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom