Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
65777
Players nickname
Ilija Blackk
Suspect ID
78261,84961,86961
Date of violation
Feb 10, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Ilija Blackk

Player
Player
Postovanje administracijo,86970,78261 i 84961 ima 1 lik koji igra u famu yuyami.Takodje Ludvig vrv zna za to ,ali cuti .Mogu se videti glasovi na snimcima koje je kacio i kad je bio kacen.Ovaj bata svaki dan krsi pravila,takodje kada ga neko ubije prica dok je mrtav ,a krenucu i to da kacim.Zelim da se STROGO kazni ovaj fam!

Spakujodpakujkindera

Player
Player
Postovanje administracijo,86970,78261 i 84961 ima 1 lik koji igra u famu yuyami.Takodje Ludvig vrv zna za to ,ali cuti .Mogu se videti glasovi na snimcima koje je kacio i kad je bio kacen.Ovaj bata svaki dan krsi pravila,takodje kada ga neko ubije prica dok je mrtav ,a krenucu i to da kacim.Zelim da se STROGO kazni ovaj fam!
za tvoj interesantan nivo ide jedna zalbica za laganje

Spakujodpakujkindera

Player
Player
Ikaci poslednje tvoje reci na grandicu :poop:

Cmoee

Player
Player
Kao prvo ja mislim da ti to ne znaci nista jer nisi naveo ID od banovanih racuna sto verovatno znaci da ti samo nagadjas da su oni ba evadeari a kao drugu ne znam sto se uplices u politiku neformalnih jer nisi iz te price, moj savet moja dobravolja je da nastavis da krades masine i ides na slucaj je vredan bolje ti ide ….

Nemaanja Angel

Player
Player
Kao prvo ja mislim da ti to ne znaci nista jer nisi naveo ID od banovanih racuna sto verovatno znaci da ti samo nagadjas da su oni ba evadeari a kao drugu ne znam sto se uplices u politiku neformalnih jer nisi iz te price, moj savet moja dobravolja je da nastavis da krades masine i ides na slucaj je vredan bolje ti ide ….

Pa vidi I ti trebas da ides da krades masine I na slucaj pa dolazis na inf I padas ko keric

Ilija Blackk

Player
Player

Brat na sva 3 acc ima 7sze glasove i iste stvari prica a ludviga za to vrv zna

Cmoee

Player
Player
Brat na sva 3 acc ima 7sze glasove i iste stvari prica a ludviga za to vrv zna
Ako je to tacno onda sve zavisi sta ce se desavati dok taj igrac bude bio u neformalnoj i ako je banevader neformalna organizacija ne snosi kaznu osim ako ne prekrsi pravila neformalne u ovom slucaju ti si kacio za pomaganje, prisustvo igraca u nef. nije pomaganje ako navedena familija nije davala pare igracu itd itd ali ne vi nijedan dokaz za to u svakom slucaju nadam se da ce sve proci kako treba i da zajednica nece snositi posledice, pozdrav …

Cmoee

Player
Player
Zamisli jer sam banovan al zato te moj drug u arenu usrao bezruka muslimancino
😅
Brate sad da ti kazem ne znam ni ko si znam da sam u zivotu za 2 godine odigrao samo 10-15 1 na 1 i od tih 10-15 izgubio 2-3 a nisam igrao 1 na 1 2 meseca tako da nemoj da brbljas ako imas snimak posalji ali si se izjebo sa recnikom malo ali nema veze, cim me ne podnosis znaci da si ragebaito jer sam te eventualno skinuo na nekom eventu i sada ti ide preko kurca jer nisi za pucanje ❤️

Nemaanja Angel

Player
Player
😅
Brate sad da ti kazem ne znam ni ko si znam da sam u zivotu za 2 godine odigrao samo 10-15 1 na 1 i od tih 10-15 izgubio 2-3 a nisam igrao 1 na 1 2 meseca tako da nemoj da brbljas ako imas snimak posalji ali si se izjebo sa recnikom malo ali nema veze, cim me ne podnosis znaci da si ragebaito jer sam te eventualno skinuo na nekom eventu i sada ti ide preko kurca jer nisi za pucanje ❤️
Pa neznam ono u bardocu kad si reko nekom liku dobrk brate od mene bolji si od mene a nisi bas bolji od zexa

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno
ID 86970 će biti kaznjen za Generalno Pravilo 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom