1. Vaše ime IRL:Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od pola 14:00 do fazon 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8+ h
6. Vaš Discord: cofi00100
7. Vaše ingame ime: Filip saint
8. Vaš ID: 77203
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da se oprobam u ovome uvek me zanimalo kako je biti admin i mislim da sam doneo pravu odluku da odem u admine.
2. Koje su vaše prednosti?
Nisam lenj volim da radim ne zabusavam u radu uvek sam pozitivan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Pa malo sam povodljiv verujm svakom i mislim da je to jako lose a ima vremena da se to sve promeni
4. Hoces li biti spreman sa napustis RP zivot i postati admin?
Iskreno spreman sam na sve,kao sto sam rekao sve cu uraditi samo da jednog dana odem u admine.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Iskreno spreman sam sve da uradim samo da odem u admine
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas
sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Pa trenutno malo skola ali potrudicu se da svaki dan budem po 8H aktivan na dan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od pola 14:00 do fazon 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8+ h
6. Vaš Discord: cofi00100
7. Vaše ingame ime: Filip saint
8. Vaš ID: 77203
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim da se oprobam u ovome uvek me zanimalo kako je biti admin i mislim da sam doneo pravu odluku da odem u admine.
2. Koje su vaše prednosti?
Nisam lenj volim da radim ne zabusavam u radu uvek sam pozitivan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Pa malo sam povodljiv verujm svakom i mislim da je to jako lose a ima vremena da se to sve promeni
4. Hoces li biti spreman sa napustis RP zivot i postati admin?
Iskreno spreman sam na sve,kao sto sam rekao sve cu uraditi samo da jednog dana odem u admine.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Iskreno spreman sam sve da uradim samo da odem u admine
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas
sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Pa trenutno malo skola ali potrudicu se da svaki dan budem po 8H aktivan na dan