Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Creed
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Jun 14, 2022
Time
20:30
Proofs
Deskripcija

Dzigi

Player
Player
Poštovana administracijo,
Ovu molbu pisem u ime mog drugara Ammir-a Creed-a ID 18671:
-Ja sam dobio ban za Generalno pravilo 1.1 koje glasi da je zabranjeno dijeljenje i prodavanje akaunta. Ja zivim sa mojim bratom koji je takodje jos dosta prije prestao da igra na Grand RP-u i od tada ja koristim dva akaunta, jedan kao main i drugi kao twink. Problem je u tome sto ja imam zaseban social club na oba akaunta i ponekad se desavalo da ne zamijenim social club pri promjeni sa main akaunta na twink akaunt. Nikada nisam nikom dijelio akaunt niti ikome govorio podatke, sifru itd o svojim akauntima vec je to stvar koju samo ja i moj brat znamo. Ponavljam, sve ove stvari oko promjene akaunta i pravila 1.1 su se desile slucajno a i ja nisam potpuno razumio to pravilo. Apelujem da dobijem unban na svom akauntu na kom u posljednje vrijeme mnogo igram i koji mi mnogo znaci za druzenje i provodjenje vremena sa drustvom. Obecavam da se nikada nece ponoviti slicna stvar sto bi mogla dovesti moj akaunt u slicnu situaciju i dajem Vam rijec uz molbu da dobijem unban. Obrisite mi sve pare ako je potrebno samo vas molim da mi vratite nalog . Hvala na izdvojenom vremenu i postujem vasu odluku jer sam prekrsio pravilo, nenamjerno naravno!
Pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom