Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83406
Players nickname
Stefan Grncarevski
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Sep 7, 2025
Time
13:46
Proofs
https://imgur.com/a/CaRMthM

Stef4eGrncarevski

Player
Player
Dobar dan Administracijo, prvo vam se izvinjavjam sto vam pisem opet ali u ovoj zalbi cu vam objasniti sve i zamoli cu da me poslusate, ovako, ja sam Stefan mladzi brat od Teodor Grncarevski, nakratko Teodor Grncarevski moj bra je igrao na ovaj server kao sto sam i ja igrao na njegov acc, skupljao sam mu pare i to i mnogu mi se svidelo da igram svaki dan posle skole sam igrao, ali jednog dana on je dobio skem ali nije imao na kamerici pa se iznervirao i napisao nesto protiv servera, sto ni je uredu priznajem, ali kad sam ja saznao mnogo sam se iznervirao, i par dana nakon sto su njega banovali probao sam da napravim novi acc ali cim sam napravio odma sam dobio ban, i na banu pishe isto sto i mom bratu Reklamiranje Drugog Servera BL, ali ja to nikad nisam uradio nego je moj brat, ja se izvinjavam cjeloj Administracii za to sto je moj brat uradio, ja sam sada stvarno tuzan i mislim da bi ste meni trebali da skinete ban , bio bi mnogo sretan i poceo bi opet da igram ali ovaj put na moj acc,ukoliko ima nekoliko problema slobodno me kontaktirajte na mom bratu diskord isti koristimo, @teogrncarevski hvala vam sto ste pregledali zalbu i ja mislim da bi ste meni trebali da skinete ban ako je to moguce, hvala vam na svemu vidimo se nadam se uskoro pozdrav.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Dobio si odgovor od Abrahama i Nixe i to vise puta , sledeca zalba na ovu temu smatrat ce se spamom i forum ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom