Dobar dan postovana administracij
vim putem se obracujem Abrahamu Elkhabibu.Pre jedno 100 dana,dobio sam ban od strane Refka Navara na 60 dana.Medjutim zalio sam se da mi se skrati kazna,ali su odbili zalbu i poslali neki ,,Smesan Gif".Posle ne koliko dana hteo sam da vidim koliko je jos ostalo dana bana i video sam da sam dobio BL. I u tom trenutku sam se mnogo mnogo smorio.Napravio sam twink acc i igrao na njemu dosta vremena medjutim neko mi je usao na acc i potrosio sve pare prodao bukvalno sve i dobio sam GP 1.1.I tu sam bas bio tuzan desile su mi se tuzne bas stvari u tom trenutku i samo mi je to falio.Zelim da budem unbanan zato sto moram da igram nesto sto ce da me opusti,a to je za mene Grand RolePlay.Nego da se vratimo na zalbu dobio sam GP 6.22 zato sto sam jelte krao iz familije.Shvatio sam krivicu i sta sam uradio i skontao sam da nisam to ja.I bas sam se pokajao zbog toga i zato zelim da zaigram bar jos malo Grand Rp.Nadam se Abrahame da ces shvatiti malo bolje ovu zalbu zato sto sam stvarno smoren bez ovakvog roleplay-a.Hvala u napred