Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pero_Savic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Matija
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT-5
4. Prosjek online po danu: oko 6-7 sati
5. Vaš Discord:dev.forge
6. Vaše ingame ime:Marko Milovanovic
7. Vaš ID:42834

Dodatne informacije

1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • Smatram da trebam biti lider EMS jer sam dosta aktivan na serveru i dobro poznajem pravila. Znam kako funkcioniše RP i kako treba da izgleda ozbiljan roleplay. Uvijek se trudim da budem korektan prema svima i da posao radim kako treba.
  • Odgovorna sam osoba i mogu da organizujem ljude. Znam kako je biti u timu i koliko je bitno da svi rade zajedno. Kao lider bih se potrudio da uvedem više reda, da se znaju smjene i da EMS uvijek bude dostupan kada je potreban.
  • Imam volju da unaprijedim EMS i da podignem kvalitet rada. Ne želim samo titulu, nego stvarno da napravim nešto bolje:više realističnih scena, bolju saradnju sa drugim organiyacijama i ozbiljniji pristup poslu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Moj savjet za poboljšanje roleplaya u organizaciji je da se uvede više ozbiljnosti i realističnih procedura, kao i redovne kratke obuke za članove. Takođe, bolja komunikacija i saradnja sa drugim organizacijama bi podigla kvalitet RP-a.

Pravila sekcije

Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.

Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako

- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom