Informacije
1. Vaše ime IRL:Matija
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT-5
4. Prosjek online po danu: oko 6-7 sati
5. Vaš Discord:dev.forge
6. Vaše ingame ime:Marko Milovanovic
7. Vaš ID:42834
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Pravila sekcije
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije
1. Vaše ime IRL:Matija
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT-5
4. Prosjek online po danu: oko 6-7 sati
5. Vaš Discord:dev.forge
6. Vaše ingame ime:Marko Milovanovic
7. Vaš ID:42834
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Smatram da trebam biti lider EMS jer sam dosta aktivan na serveru i dobro poznajem pravila. Znam kako funkcioniše RP i kako treba da izgleda ozbiljan roleplay. Uvijek se trudim da budem korektan prema svima i da posao radim kako treba.
- Odgovorna sam osoba i mogu da organizujem ljude. Znam kako je biti u timu i koliko je bitno da svi rade zajedno. Kao lider bih se potrudio da uvedem više reda, da se znaju smjene i da EMS uvijek bude dostupan kada je potreban.
- Imam volju da unaprijedim EMS i da podignem kvalitet rada. Ne želim samo titulu, nego stvarno da napravim nešto bolje:više realističnih scena, bolju saradnju sa drugim organiyacijama i ozbiljniji pristup poslu.
Pravila sekcije
Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.
Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako
- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije