INFORMACIJE
1. Vaše ime IRL Mihailo
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-7h
5. Vaš Discord taske_macola_02357
6. Vaše ingame ime Zile Scharfonell
7. Vaš ID 80353
DODATNE INFORMACIJE
1.Lider za...EMS
2.Zasto zelite biti lider ove organizacije (navesti 3 razloga)
1.EMS je organizacija koja je uu glavnom i prva organizacija mnogim igracima mislim da se neki i slazu samnom zato zelim da pomognem mnogima i da im zivot u ovom RP bude sto bolji.
2.Biti Lider ove organizacije EMS nije mala stvar EMS ima jednu od najjbitnijih uloga koja je spasavanje drugih zivota!
3.Pravio bi dobre RP situacije sa kolegama i povecao bi RP u organizacijama svaki najaktivniji clan bio svake nedelje dobijao odredjenu sumu novca BONUS koji vazi samo za clanove ispod 26 ranka!
POBOLJSANJE RP U STATE ORGANIZACIJAMA I CELOM GRADU
Biti Lider neke State organizacije ili radnik koji je neki veci cin 27,28,29 je velika stav imas takvu ulogu kao veci cin pomagati svojim zaposlenima,lideru,kolegama aktivnost,rad,red,disciplinu i postovanje te tako dokazujes i poboljsavas svoju organizaciju na 1. mestu je vazno biti covek nema vredjanja kolega makra bili manji cin jeste da je postovanje HC ili veceg cina bitno ali to neznaci ako si taj veci cin da ti mozes da se drsko ponasas prema kolegama nravano da ce isto biti kaznjen manjom ili vecom kaznom svi ljudi kojima je potrebna pomoc bice im usluzena na sto vecem nivou te tako usreciti jos mnogo ljudi i pomoci im zato mislim da bi ja napravio jednu od boljih timova za spasavanje i pomaganje na mnoge nacine poput psihijatra itd...
RANKOVI
----------------------------------------
HC
30.EMS Direktor
29.Zamenik Direktora
28.Asistent Direktora
27.Nadzornik EMS
26.Vodja smene
HS
25.Zamenik vodje smene
24.Vodja Lab
23.Vodja psihijatrije
22.Zamenik vodje Lab
21.Inspektor zdravlja
ostali cinovi
20.Inspektor
19.Labaratorijski tehnicar III
18.Labaratorijski tehnicar II
17.Labaratorijski tehnicar I
16.Iskusni Bolnicar
15.Interventna
14.Glavni psihijatar
13.Obucen psihijatar
12.Psihijatar na obuci
11.Labaratorisjki tehnicar na obuci
10.Bolnicar
9.Farmaceut
8.Bolnicar
7.Bolnicar na obuci
6. Medicinski tehnicar III
5.Medicinski tehnicar II
4.Medicinski tehnicar I
3.Medicinski tehnicar na obuci
2.Suspend 24H
1.Suspend 48H
1. Vaše ime IRL Mihailo
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-7h
5. Vaš Discord taske_macola_02357
6. Vaše ingame ime Zile Scharfonell
7. Vaš ID 80353
DODATNE INFORMACIJE
1.Lider za...EMS
2.Zasto zelite biti lider ove organizacije (navesti 3 razloga)
1.EMS je organizacija koja je uu glavnom i prva organizacija mnogim igracima mislim da se neki i slazu samnom zato zelim da pomognem mnogima i da im zivot u ovom RP bude sto bolji.
2.Biti Lider ove organizacije EMS nije mala stvar EMS ima jednu od najjbitnijih uloga koja je spasavanje drugih zivota!
3.Pravio bi dobre RP situacije sa kolegama i povecao bi RP u organizacijama svaki najaktivniji clan bio svake nedelje dobijao odredjenu sumu novca BONUS koji vazi samo za clanove ispod 26 ranka!
POBOLJSANJE RP U STATE ORGANIZACIJAMA I CELOM GRADU
Biti Lider neke State organizacije ili radnik koji je neki veci cin 27,28,29 je velika stav imas takvu ulogu kao veci cin pomagati svojim zaposlenima,lideru,kolegama aktivnost,rad,red,disciplinu i postovanje te tako dokazujes i poboljsavas svoju organizaciju na 1. mestu je vazno biti covek nema vredjanja kolega makra bili manji cin jeste da je postovanje HC ili veceg cina bitno ali to neznaci ako si taj veci cin da ti mozes da se drsko ponasas prema kolegama nravano da ce isto biti kaznjen manjom ili vecom kaznom svi ljudi kojima je potrebna pomoc bice im usluzena na sto vecem nivou te tako usreciti jos mnogo ljudi i pomoci im zato mislim da bi ja napravio jednu od boljih timova za spasavanje i pomaganje na mnoge nacine poput psihijatra itd...
RANKOVI
HC
30.EMS Direktor
29.Zamenik Direktora
28.Asistent Direktora
27.Nadzornik EMS
26.Vodja smene
HS
25.Zamenik vodje smene
24.Vodja Lab