Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Goran Zigic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola Drobac
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: drobac3755
6. Vaše ingame ime: Goran Zigic
7. Vaš ID: 9319

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Grand je prvi server na kome sam se zapravo zadržao i naučio sve o rpu. A EMS je organizacija u kojoj sam bio sve vreme učeći to. Bio sam tu maltene početka, od kad je Nikola Verstappen preuzeo EMS pa do poslednjeg dana mandata Aldina Verstappena. Za to vreme sam prošao kroz sve rankove od najnižeg lekara do 28-ice sto je u to vreme bio Šef osoblja. I ostala je rupa u karijeri za tim vrhom EMSa. Samouvereno mogu da kažem da sam obavljao posao i više nego dobro i samo sam cekao trenutak da dodjem do mesta direktora, sto se do sad još uvek nije desilo. Sad sam opet tu, željan i spreman da vratim EMS na sam vrh medju državnim organizacijama. Da mu vratim ozbiljnost, postovanje i ugled koji je nekad imao.​

2.2 Ozbiljna infrastruktura - zelim ozbiljnu organizaciju, ljude i infrastrukturu u kojoj će svako znati na cemu je. Znace se ko je i zašto HC a ko je i zašto niži čin. Pitanje pozicije nece biti na osnovu privatnih konekcija nego iskljucivo doprinos i rad unutar organizacije. Meni lično bode oči kad vidim nekog bez osnovnih znanja kako se šetka u odelu kao neki hc. Zelim organizaciju gde u HC ljudi neće imati sumnju nego veru i postovanje​

2.3 Bolničarske maske - nešto sto je pre odlikovalo bolnicu sad ima svako. Nije mi shvatljivo kako je došlo do toga da su bolničarske maske dostupne svima i kako su neki pređašnji ljudi dopustili da svako može imati bolničarsku masku. Zelim tome stati na put i vratiti sto veći broj maski u EMS i postarati se da nijedna ne izadje više iz nje​

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Bolji RP sa ostalim državnim organizacijama - EMS je nekako shvaćen neozbiljno i jako ga malo ima u medjusobnim rp situacijama. Zelim uvesti aktivaciju emsa u svakodnevnim rp situacijama:​

• 3.1.1Dgadjaji od strane drugih organizacija - kada se organizuju dogadjaji kao sto najbolja frizura, outfit, kola, itd… da uvek bude neki bolničar tamo. Jer kad se već održava neko takmičenje valjda bi se trebali postarati da su takmičari zdravi kako ne bi došlo do širenja nepotrebne zaraze

• 3.1.2 Zapošljavanje drugih organizacija - Isto kao i za dogadjaje, svako ko prodje intervju za zapošljavanje treba da obavi lekarski pregled kako bi mogao biti primljen (sto je IRL sanitarna) jer se treba zaustaviti širenje bolesti unutar drzavnih organizacija.

• 3.1.3 Pljačke i talačke situacije - zdravlje je na prvom mestu. Svaki taoc bi trebao imati lekarski pregled pre saslušanja jer opet stres i trauma koju je preživeo kao taoc treba da se ublaži i pruzi medicinska pomoć. Ovo su samo neki od primera saradnji

3.2 Psihijatrijske usluge - uvesti role psihijatra u zapravo praksi. Novi gradjani koji imaju problem adaptacije na novi grad, gradjani sa privatnim problemima, dal na poslu, porodica, biznis. Sa šefom, ženom mužem. Za bukvalno svakog ko ima neki problem a treba da priča sa nekim ko neće nikome širiti vaše informacije tu bude psihijatar.​

3.3 Češće obuke, usavršavanja i provera spremnosti zaposlenih - Čak iako ne bi trebalo al dešava se da se HC-ovima omakne neko da je propustio trning, nije bio tu ceo trening, ili jednostvano nije slusao na treningu. Zelim uvesti povremenu proveru znanja zaposlenih kako ne bi dosli u situaciju da bolničar ne zna neki od svojih duznosti​

3.4 Popunjenost bolnica - ne sme bolnica da bude prazna. Dešava se da glavna bolnica bude prazna u vreme bitnih dogadjaja kao sto je podmornica. Mesto na kome ima veliki broj teško ranjenih lica koji nakon sto budu poslati u bolnici nema ko da ih leci. To ne sme da se desava​

3.5 Sandy bolnica - često zaboravljeno i prazno mesto sa velikim značajem. Bolnica koja je glavna za celo podrucje severno od grada je često prazna. Mesto gde često budu poslati ljudi nakon talačkih situacija, pljački il okršajem bandi sa državnim organima na autoputu biva prazna​

3.6 Velika akcija sa LSPD, FIB i GOV o bolnicarskim maskama - Mislim da je jako zapostavljena situacija o maskama i da joj se treba pristupiti ozbiljnije i dati joj veći znacaj. Da se hvataju ljudi koji nezakonito poseduju i prodaju bolničarske maske​

3.7 Piloti - lovci, planinari, ekstremni sportisti i ostali gradjani kojima se dešavaju tragedije na nepristupacnim lokacijama uglavnom ne dobiju pomoć na vreme. Zelim uvesti bolju organizovanost i veću brojnost pilotskog osoblja​

3.8 Laboratorija - Konstantna proizvodnja i održavanje lekova da se nikada ne desi krizna situacija ili hitna proizvodnja gde se mora napuštati teren kako bi se islo na akciju.​

3.9 Stimulacija radnika - bonusi neće biti samo priča za radnike, EMS neće biti mesto gde visoki funkcioneri uzimaju pare za rad ostalih radnika. Bonusi će biti cesti i svaki naporan rad ce biti nagradjen, na taj način će se povećati i sama aktivnost bolnicara a i zainteresovati ostale gradjane da se pridruže EMSu​

3.10 Nedeljni feedback - Svaki bolničar će dobiti feedback na njihov nedeljni rad gde će biti nagradjivani, hvaljeni, kritikovani i obavešteni o njihovom napretku i radu. Svaki potez će biti vidjen i dokumentovan od strane HC a radnici će dobiti povratne informacije o njihovom radu i zalaganju kako bi uvek znali na cemu su i da HC zapravo zna i brine za njih​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom