Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Creed
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Jun 14, 2022
Time
20:30
Proofs
Deskripcija

ammirshotta

Player
Player
Poštovana administracijo,
Ja sam dobio ban za generalno pravilo 1.1 koje glasi da je zabranjeno dijeljenje i prodavanje akaunta. Ja bih htio da pojasnim moju situaciju ako je moguće. Ja živim sa rodjenim bratom u kući na istom spratu a moj brat od strica živi sprat ispod nas. Moj rodjeni brat je prestao igrati na grandu vec prije dosta vremena i od tada ja koristim oba akaunta kao 1 main i 1 twink dok moj brat od strica i dalje igra. Problem je što ja imam poseban social club za oba akaunta (moj main i twink trenutno) i dešavalo se da ja ne promijenim social club pri ulasku na jedan/drugi akaunt i zbog toga izgleda da sam dijelio akaunte, dok se to sve desavalo na jednom pc-u u mojoj kući, ako bude trebalo mogu poslati i slike. Nikome nikada nisam podijelio šifru, mail i takve podatke i jedino ja znam iste. Dosta je komplikovana situacija i mozda nisam uspio pojasniti sve kako treba ovdje, zato molim administratore u koliko je potrebno javicu se i na discordu. Molio bih Vas za unban jer u posljednje vrijeme mnogo igram na Grand RP-u i stvarno odlično vrijeme provodim tu družeći se sa mnogim ljudima koje sam upoznao preko servera. Dajem Vam riječ da se ovakva greška nikada neće ponoviti i da ću biti mnogo obazriviji od sad, ukoliko mi date unban a ikada prekrsim ponovo greskom, necu se zaliti neka ostane trajni ban. Ponavljam sve se ovo desilo slučajno i ništa loše nisam nanio serveru niti sam htio, zato Vas molim za unban. Hvala na izdvojenom vremenu i poštujem svaku vašu odluku jer sam ipak prekršio pravilo, naravno nenamjerno. Pozdrav i hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom