Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASS RULE BREAK | 16193, 28281, 1079, 83257

Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
16193, 28281, 1079
Date of violation
Feb 14, 2026
Time of violation
14:56
Proofs
https://youtu.be/LpDvK1XEO_8

Tungsten

Player
Player
Sto se mene tice ja bi to odma za nekoga sa vise pozicije da sudi i da prekratim muke svima al po pravilima da pocnemo ovde.

Prvo - zahtevam da se svaki OFFTOPIC komentar koji bude postavljen za ovu zalbu strogo kazni.

Drugo - kako je moguce da igraci 28281, 16193 dobiju korumpiranu odmah nakon sto im je ista skinuta - jel ovo praksa Refko Navaro
Skinuta Rejected - LSPD I Korumpirana Biografija I Andelko Bakowski I 28281 i Rejected - LSPD Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193
vrv zbog korupcije Approved - Korupcija lidera LSPD | 68581
Prihvacena nova svega 8h kasnije Approved - LSPD I Korumpirana Biografija I Andelko Bakowski I 28281
Prihvacena nova 3 dana kasnije Approved - LSPD | Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193

Jel to znaci da igraci koji imaju korumpiranu biografiju mogu slobodno da krse server pravila jer po skidanju ce odmah dobiti novu?

Trece - pogledajte detaljno POV i objasnite ukoliko budete odbili zalbu koja je razlika izmedju PD i BANDE u ovoj RP situaciji jer po ovome kurumpirana/perkovi jednako isto sto i banda.

Cetvrto - zasto igrac 1079, zato sto je napustio RP gde mu jasno trazim da zove nadredjene jer kolege pored ne zele da urade isto.

Peto - nema potrebe da objasnjavam zasto 83257 ima na POV.

Sesto - trazim da se kazni organizacija.

Sedmo - zamolio bih administraciju koja ce videti sada/ubuduce da ne prekidaju RP situaciju sa "idi promeni ime" a pozvani su u pomoc/spec.

Znaci POV sadrzi MG, FailRP, vredjanje bez IC razloga, zaboravih kako se zove ovo kad se nanosi steta u GZ, neprikladne animacije u GZ, pretnje...
Unapred da se ogradim nisam "bait-ao" niti sam uradio bilo sta lose. Hvala unapred!

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Sto se mene tice ja bi to odma za nekoga sa vise pozicije da sudi i da prekratim muke svima al po pravilima da pocnemo ovde.

Prvo - zahtevam da se svaki OFFTOPIC komentar koji bude postavljen za ovu zalbu strogo kazni.

Drugo - kako je moguce da igraci 28281, 16193 dobiju korumpiranu odmah nakon sto im je ista skinuta - jel ovo praksa Refko Navaro
Skinuta Rejected - LSPD I Korumpirana Biografija I Andelko Bakowski I 28281 i Rejected - LSPD Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193
vrv zbog korupcije Approved - Korupcija lidera LSPD | 68581
Prihvacena nova svega 8h kasnije Approved - LSPD I Korumpirana Biografija I Andelko Bakowski I 28281
Prihvacena nova 3 dana kasnije Approved - LSPD | Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193

Jel to znaci da igraci koji imaju korumpiranu biografiju mogu slobodno da krse server pravila jer po skidanju ce odmah dobiti novu?

Trece - pogledajte detaljno POV i objasnite ukoliko budete odbili zalbu koja je razlika izmedju PD i BANDE u ovoj RP situaciji jer po ovome kurumpirana/perkovi jednako isto sto i banda.

Cetvrto - zasto igrac 1079, zato sto je napustio RP gde mu jasno trazim da zove nadredjene jer kolege pored ne zele da urade isto.

Peto - nema potrebe da objasnjavam zasto 83257 ima na POV.

Sesto - trazim da se kazni organizacija.

Sedmo - zamolio bih administraciju koja ce videti sada/ubuduce da ne prekidaju RP situaciju sa "idi promeni ime" a pozvani su u pomoc/spec.

Znaci POV sadrzi MG, FailRP, vredjanje bez IC razloga, zaboravih kako se zove ovo kad se nanosi steta u GZ, neprikladne animacije u GZ, pretnje...
Unapred da se ogradim nisam "bait-ao" niti sam uradio bilo sta lose. Hvala unapred!
Ne brukaj se i skini ovu žalbu 78k ID mene da uči pravila? Vidimo se u roleplayu ❤️

Tungsten

Player
Player
Inace kolko sam upucen ovde Rejected - Mass Rule Break | Kizule Macakk ti je chief administrator ti je rekao ako jos jednom pokusas nabiti warn organizaciji bez RP-a isl. da ces biti kaznjen.

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID:78755 ce biti kaznjen za CB ( Ometanje drzavnih sluzbenika u njihovom radu )

Razlog: ( Namerno ste dosli kako bi ste izazvali njihovu reakciju da bi oni vama nsto uradili/rekli. )
Navedeni ID imaju biografije koje im dozvoljavaju da se tako ponasaju.
ID:1079 nije prekrsio nista.

Sto se tice njihovih biografija, ako smatrate da je Administrator doneo pogresnu odluku okacite zalbu na njega !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom