1.Vaše ime u RL: Luka
2.Vaše godine: 16
3.Vremenska zona: GMT + 1
4.Prosječna aktivnost na dan: 3-5sati
5.Vaš Diskord: b1ane.2
6.Vaše Ingame ime: Bane Purplehaze
7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za The Families Gang:
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Želim da postanem lider The Families zato što smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal, ali joj je potrebna jaka ruka, dobra organizacija i stabilno vođstvo kako bi ponovo bila jedna od najpoštovanijih i najjačih bandi na serveru . Ne želim samo titulu lidera, već odgovornost koja dolazi uz nju.2.Vaše godine: 16
3.Vremenska zona: GMT + 1
4.Prosječna aktivnost na dan: 3-5sati
5.Vaš Diskord: b1ane.2
6.Vaše Ingame ime: Bane Purplehaze
7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za The Families Gang:
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Imam iskustva u kriminalnim organizacijama, znam kako funkcionišu war-ovi, zone, taktike i interna disciplina. Smatram da lider mora biti primer drugima — po ponašanju, aktivnosti i poštovanju pravila. Moj cilj nije da pravim haos bez razloga, već da gradim organizaciju koja ima strukturu, plan i ozbiljan RP.
Takođe, želim da okupim ozbiljne i aktivne igrače koji žele napredak, a ne samo rank. Planiram da uvedem redovne sastanke, treninge pucanja i taktike, kao i jasnu hijerarhiju gde se zna ko šta radi. The Families treba da bude organizacija koja ima ime, poštovanje i strah na ulicama.
Verujem da mogu da donesem stabilnost, disciplinu i dugoročan plan razvoja, a ne kratkotrajan haos. Spreman sam da posvetim vreme, energiju i trud kako bi organizacija rasla iz dana u dan i bila konkurentna u svim aspektima servera.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
2.Svake nedelje bi naprabio bonus za najaktivnijeg clana moje organizacije.
3.Svaki clan koji zelida se ucclani u bandu, procice ispitivanje pravila servera.
4.U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjn.
5.U dogovoru sa drugim Banda bi pravili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----
11.Burazer
12.Desna ruka
13.Gazda
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1.Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
2.Svake nedelje bi naprabio bonus za najaktivnijeg clana moje organizacije.
3.Svaki clan koji zelida se ucclani u bandu, procice ispitivanje pravila servera.
4.U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjn.
5.U dogovoru sa drugim Banda bi pravili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----
11.Burazer