Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9319
Players nickname
Goran Zigic
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Feb 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/ban-3D25XhG

Goran Zigic

Player
Player
Dobio sam danas ban za krsenje Generalnog Pravila 1.1. Zalbu pisem iz razloga sto znam da nikom nikada nisam delio podatke od naloga za ove 4+ godine koliko je proslo od kad sam dosao na server. Poslednje moje vece aktivnosti na njemu su bile pre 2 godine kad sam i sam bio admin. I ponovo sam krenuo biti aktivan zadnjih 20-tak dana gde sigurno znam sta sam radio. Menjao sam sifru kad sam opet krenuo biti aktivan(sto je pre 20-tak dana otprilike) jer nisam mogao da se setim stare gde sam u 3 pokusaja promasio staru sifru i onda napravio novu. Jedini je to slucaj koji mi pada na pamet koji je mogao da napravi pometnju oko tog pravila. Molim vas da jos jednom pogledate sve logove i desavanja vezane za moj nalog i ako je moguce da mi pokazete dokaze za krsenje tog pravila jer kao sto sam rekao znam da niko nema njegov pristup. I ako su potrebni neki dokazi sa moje strane da ih dostavim. Takodje mi je nalog kao i forum zasticen preko 2FAS gde jos jednom niko sem mene nema pristup. Hvala na citanju i nadam se da ce problem biti resen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom