Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9319
Players nickname
Goran Zigic
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Feb 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/dokazi-za-ban-1-a0sKiEy

Goran Zigic

Player
Player
Sadržaj prošle prijave:

Dobio sam danas ban za krsenje Generalnog Pravila 1.1. Zalbu pisem iz razloga sto znam da nikom nikada nisam delio podatke od naloga za ove 4+ godine koliko je proslo od kad sam dosao na server. Poslednje moje vece aktivnosti na njemu su bile pre 2 godine kad sam i sam bio admin. I ponovo sam krenuo biti aktivan zadnjih 20-tak dana gde sigurno znam sta sam radio. Menjao sam sifru kad sam opet krenuo biti aktivan(sto je pre 20-tak dana otprilike) jer nisam mogao da se setim stare gde sam u 3 pokusaja promasio staru sifru i onda napravio novu. Jedini je to slucaj koji mi pada na pamet koji je mogao da napravi pometnju oko tog pravila. Molim vas da jos jednom pogledate sve logove i desavanja vezane za moj nalog i ako je moguce da mi pokazete dokaze za krsenje tog pravila jer kao sto sam rekao znam da niko nema njegov pristup. I ako su potrebni neki dokazi sa moje strane da ih dostavim. Takodje mi je nalog kao i forum zasticen preko 2FAS gde jos jednom niko sem mene nema pristup. Hvala na citanju i nadam se da ce problem biti resen.

Dodatak u novoj prijavi:

Na zahtev “Chief of administrator Abraham Elkhabib” šaljem dokaze o mom Social Club nalogu. Nisam najbolje razumeo zahteve dokaza pa se nadam da je ovo dovoljno. Posto imam dva maila: [email protected] (koji sam ranije koristio jer je to prvi mail koji sam posedovao) i [email protected] (mail koji sam kasnije napravio jer mi je prvobitni bio preopterecen). Posto (predpostavljam kao i mnogi) imam više od jednog maila i veliki broj naloga (Epic, Steam, Rockstar, PS, Instagram, Ubisoft, Spotify,…) dešava mi se da zaboravim na kom mi je mailu koji nalog i koja je sifra, gde kad god mi neki nalog treba ako ne uspem u par pokušaja onda trazim menjanje šifre za oba naloge sa oba maila kako bih našao željeni nalog.

Social club nalog:

Proverio sam mogućnost naloga na oba maila. [email protected] je mail na kom mi je registrovan Social Club nalog i drugi pomenuti mail nema nalog. Podaci sa ovog naloga koji bi trebalo da bude tražen nalog i prvobitni su dostupni na slikama ispod. Drobacc04 je ime mog glavnog Social Club naloga na kome sam proveo najviše vremena i bio moj glavni nalog za GTA Online gde sam bio aktivan i pre mog ulaska u RP igranje. U slučaju da ovo nije dovoljno molim da mi napišete nacine da dodjem do informacija vama potrebnih( neke druge slike, podaci, ili da kontaktiram rockstar support)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prije svega zamolio bih te da editujes emailove koje si poslao jer nama te info ne trebaju samo ime social cluba nam je trebalo

Pravilo jeste prekrseno ;
Da li prihvatas Money Wipe ?
Da li prihvatas da nastavis da igras na Social Clubu Drobacc04 ?

Goran Zigic

Player
Player
Voleo bih shvakako znati kako sam i u kom momentu prekršio pravilo jer meni još uvek nije jasno. Al kako je to način da vratim nalog prihvatam money wipe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom